social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιδανικό φινάλε σε ιδανική σεζόν για Ηλυσιακό, 4-0 τον Πυθαγόρα στη Σάμο

Ιδανικό φινάλε σε ιδανική σεζόν για Ηλυσιακό, 4-0 τον Πυθαγόρα στη Σάμο

Αυτή η μαγική χρονιά δεν θα μπορούσε να έχει κλείσει με διαφορετικό τρόπο για τον Ηλυσιακό!

Στο τελευταίο ματς της σεζόν, για την 7η αγωνιστική των μπαράζ, η ομάδα του Ζωγράφου πέρασε από τη Σάμο με το νικηφόρο 4-0 απέναντι στον Πυθαγόρα, πρόσθεσε άλλη μία επιβλητική επικράτηση στο ενεργητικό της και, πλέον, στρέφει... εξ ολοκλήρου το βλέμμα της στη νέα σεζόν και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Στο γήπεδο Καρλοβάσου και μπροστά σε περίπου 150 φιλάθλους, οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με κοντινή προβολή του Χριστόπουλου (0-1), ο οποίος στο 45' κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μαρίνου για το 0-2. Στο 48' ο Κασσιανός είχε δοκάρι με σουτ, ενώ στο 55' ο Σακελλαριάδης νικήθηκε από τον Τόλα σε τετ α τετ, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων. Στο 72' ο Βρυώνης με συρτό πλασέ έκανε το 0-3 και στο 82' ο Λόμπε εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Νικολόπουλος για το 0-4.

Διαιτητές: Γιανναράκης, Πετρίδης-Λαμπροπούλου

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΟΥ (Στέλιος Σταματάκης): Συριανός, Σαπουνάς, Σαράντου, Πουρλίδαλης, Δριτσάκης, Ιωαννίδης, Μεντεσίδης (85' Δημητρίου), Σακελλαριάδης, Κοκκινάκης (50' Τσιομπάι), Κάρσας, Αναστασίου (70' Ταράσης)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Τόλα, Τσουρέας, Νικολόπουλος, Κούτρας, Τσαραούσης, Ταχιράι (46' Βρυώνης), Σαρρηασλάνογλου (60' Λόμπε), Κασσιανός (60' Άνχελ), Μαρίνου (46' Σινομάτι), Χριστόπουλος (75' Κατσαρός), Γαλημίτης.

 

 


Σχετικά άρθρα

Ερμής Ζωνιανών: Η υπομονή έχει και τα όρια της με αυτά τα μπαράζ – Θέλουν να μας αποτελειώσουν!

Ανατροπή από την άσπρη βούλα ο Πανιώνιος, 3-1 τον άξιο Ηλυσιακό

Παλαμάρας: Ο Άρης Πετρούπολης έχει τις βάσεις για να πάει ψηλότερα (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35