social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σεροπιάν: Του χρόνου ο Πανελευσινιακός πρέπει να ανέβει!

Σεροπιάν: Του χρόνου ο Πανελευσινιακός πρέπει να ανέβει!

Το... κερασάκι στην τούρτα ήταν για τον Πανελευσινιακό και τη φετινή του παρουσία η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ χθες (27/4) το απόγευμα.

Η ιστορική ομάδα είχε μία πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θέτοντας ουσιαστικά τις βάσεις για κάτι καλύτερο την επόμενη σεζόν. Στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του, ο Μουράτ Σεροπιάν δεν... μάσησε τα λόγια του! Μίλησε ευθέως για άνοδο στη Super League 2, ανεξαρτήτως αν θα εξακολουθήσει να είναι ο ίδιος στο «τιμόνι». «Καταφέραμε πολλά και σημαντικά πράγματα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, για τα οποία πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλο το τεχνικό επιτελείο. Είχαμε την πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα, είχαμε τη μεγαλύτερη συγκομιδή στα εκτός έδρας παιχνίδια από κάθε άλλη ομάδα, βάλαμε αρκετά νεαρά παιδιά να παίξουν, ενώ δημιουργήσαμε μία βάση πάνω στην οποία μπορεί να χτίσει πράγματα ο Πανελευσινιακός» εξήγησε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να προσθέσει: «Ο πήχης πλέον μπαίνει ψηλότερα! Πέρσι η ομάδα σώθηκε, φέτος έκανε πρωταθλητισμό, του χρόνου η ομάδα πρέπει να ανέβει! Σίγουρα, είναι σημαντικό για την ομάδα ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει και να διορθωθεί ό,τι χρειάζεται, να γίνουν γενικότερα εποικοδομητικά σε όλα τα επίπεδα, για να μπορέσει να φτάσει στον στόχο».

Αναφορικά με την επικράτηση απέναντι στον Εθνικό Πανοράματος (2-0), την κατάκτηση του τροπαίου και την εν γένει παρουσία των «σταχυοφόρων» στο Κύπελλο ΕΠΣΔΑ, ο Μ. Σεροπιάν υπογράμμισε: «Νομίζω ότι δίκαια κατακτήσαμε τον θεσμό. Αποκλείσαμε τις ομάδες που βρίσκονταν στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας στην Α' Κατηγορία, ενώ καταφέραμε να βάλουμε και παιδιά που είχαν λίγες συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35