social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουνάδης: «Θέλουμε όλους τους Αθηναίους φιλάθλους στο πλάι μας το Σάββατο»

Κουνάδης: «Θέλουμε όλους τους Αθηναίους φιλάθλους στο πλάι μας το Σάββατο»

Τα ψέματα τελείωσαν για τον ΠΑΟ Ρουφ. Η ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί όλες τις καταστάσεις που τις έχουν παρουσιαστεί φέτος είναι έτοιμη για το σπουδαίο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Μακεδονικό.

Στο γήπεδο του Ρουφ δεν θα πέφτει καρφίτσα αφού υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και άπαντες στο σύλλογο περιμένουν την ανταπόκριση του αθηναϊκού κοινού. 

Άλλωστε έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια απ' όλους και κυρίως από την διοίκηση της ομάδας που καθημερινά έδωσε μεγάλο αγώνα ώστε η Αούστρια να βρεθεί ένα βήμα πριν την Superleague 2. 

Η μεγαλύτερη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου έφτασε και ο πρόεδρος των πρωταθλητών του 7ου ομίλου, Θοδωρής Κουνάδης, απευθύνει το δικό του κάλεσμα όχι απλά στον κόσμο του Ρουφ αλλά και στους Αθηναίους φιλάθλους.

Αναλυτικά, το μήνυμα του

"Μετά από 47 χρόνια η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην Superleague 2 και πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή. Όλοι οι Αθηναίοι το Σάββατο το απόγευμα πρέπει να σταθούν στο πλάι μας ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου. Το ματς με τον Μακεδονικό είναι ιστορικής σημασίας και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς σε αυτό το μεγάλο ραντεβού. Θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα μας. Η παρουσία τους θα μας δώσει την θετική τους αύρα. Είμαι βέβαιος ότι η τεχνική ηγεσία μας και οι παίκτες μας θα κάνουν το καθήκον τους και θα φτάσουμε στο στόχο. Φτάσαμε στην πηγή και θα πρέπει να πιούμε νερό. Ως διοίκηση θα κάνουμε αυτό που πρέπει, στηρίζοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως κάνουμε πάντα. Η νίκη είναι μονόδρομος. Τα υπόλοιπα το Σάββατο στο γήπεδο"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35