social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εθνικός: Τα σενάρια για την επόμενη μέρα - Αγωνία και υπομονή

Εθνικός: Τα σενάρια για την επόμενη μέρα - Αγωνία και υπομονή

Λένε ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει και όλος ο κόσμος του Εθνικού περιμένει με αγωνία να μάθει, να ενημερωθεί για το νέο διοικητικό σχήμα με το οποίο θα πορευτεί ο σύλλογος στη Γ' εθνική τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπάρχει μεγάλη προσμονή, αλλά ταυτόχρονα και υπομονή, μιας και προς το παρών δεν υπάρχει η πρόταση που να αξιολογείται από τους ανθρώπους του ερασιτέχνη ως η καταλληλότερη.

Το Soccerlive σας έχει ενημερώσει για την κίνηση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου να εμπλακεί με τους Πειραιώτες, ωστόσο οι εξελίξεις έχουν παγώσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ακόμα οριστικό αποτέλεσμα στις προσπάθειες του ερασιτέχνη Εθνικού, ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμηματος.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, γνωστός επιχειρηματίας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο εδώ και καιρό μέσω συλλόγου της Γ' εθνικής, επιμένει να αναμιχθεί με τους Πειραιώτες, αλλά έθεσε τους δικούς του όρους ώστε να αναλάβει την ομάδα. Όροι οι οποίοι είναι απαράβητοι και έχουν βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του ερασιτέχνη.
 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35