social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εποχή Βαφειάδη στις ακαδημίες του Άρη Πετρούπολης

Εποχή Βαφειάδη στις ακαδημίες του Άρη Πετρούπολης

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Άρης Πετρούπολης
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Βαφειάδη , ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών μας.
Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και διπλωματούχος προπονητής UEFA B', έχοντας εργαστεί ως παιδαγωγός και καθηγητής φυσικής αγωγής καθώς και ως προπονητής ειδικής αγωγής (Special Olympics).
Προέρχεται από την ομάδα του Άγιου Ιερόθεου έχοντας και σε αυτή την ομάδα το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου. (2015-2022)
Έχει διατελέσει επί 5 χρόνια γυμναστής στα Κ20 και Κ17 της ΠΑΕ Ατρόμητος. (2010-2015)
Ο κ. Βαφειάδης υπήρξε ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Ακράτητο, Προοδευτική , Πανθρακικό , Δόξα Γρατινής , Ορφέα Ξάνθης , Ιάσωνα και Ειρήνη Πετρούπολης.
Με τις γνώσεις του, την τεχνογνωσία του και τον επαγγελματισμό του είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Βαφειάδης θα δημιουργήσει μια ακαδημία πρότυπο που θα βασίζεται στις αρχές του σύγχρονου ποδοσφαίρου, έχοντας στο πλάι του προπονητές διπλωματούχους.
Άμεσος συνεργάτης του και υπεύθυνος λειτουργίας προγράμματος και επικεφαλής ιατρικού επιτελείου θα είναι ο Χρήστος Σκαρώνης ο οποίος θα έχει και το ρόλο του φυσιοθεραπευτή.
Όσον αφορά τους προπονητές που θα επανδρώνουν το team της ακαδημίας θα είναι οι εξής:
▪︎Κύριος Γιώργος (Προπονητής UEFA A)
▪︎Ζαφειριάδης Αντώνης (Προπονητής UEFA C) ▪︎Κατσίπης Νικήτας (Προπονητής UEFA D)
▪︎Κράβαρης Γιώργος (Προπονητής UEFA D)
▪︎Σερέτης Νικος (Προπονητής UEFA D)
▪︎Ευσταθιάδης Διονύσης (Προπονητής UEFA D)
▪︎Στουραϊτης Αργύρης (Προπονητής τερματοφυλάκων ακαδημιών)
▪︎Σκαρώνης Χρήστος (Επικεφαλής ιατρικού επιτελείου - φυσιοθεραπευτής)
Υπενθυμίζουμε ότι οι υπεύθυνοι της ακαδημίας μας θα είναι οι Χατζήπαπας Δημήτρης (6974972670) και Τσαγκαράκης Γιώργος (6944100776).

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35