social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιαννακάρης: Σε βάθος τριετίας ο Βύζας να κάνει το επόμενο βήμα

Γιαννακάρης: Σε βάθος τριετίας ο Βύζας να κάνει το επόμενο βήμα

Στον Βύζαντα Μεγάρων ο προγραμματισμός κυλάει όπως ακριβώς τον έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι του συλλόγου.

Οι πρωταθλητές Δυτικής Αττικής δείχνουν ότι διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού ενώ με τις προσθήκες των Κώστα Χαλκίδη (Προοδευτική) και Γιώργου Γεωργιάδη (ΑΟ Πυλίου) οι κιτρινόμαυροι ενισχύουν το ρόστερ τους με εμπειρία και ποιότητα.

Πάντως, όπως μας τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του ιστορικού σωματείου, Κώστας Γιαννακάρης, σκοπός αποτελεί η ομάδα σε βάθος τριετίας να κάνει το επόμενο βήμα έχοντας ως βασικό στόχο να στηρίξει την επόμενη σεζόν τους ποδοσφαιριστές που έφεραν τον ιστορικό σύλλογο και πάλι στην Γ' Εθνική.

Το σχόλιο του

"Μέχρι στιγμής οι εξελίξεις όσον αφορά το προγραμματισμό βαίνουν καλώς. Στόχος αποτελούσε να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές εκείνους που μας έφεραν μέχρι εδώ και να ενισχύαμε την ομάδα με ποιοτικές μονάδες όπως και έγινε με τις περιπτώσεις των Χαλκίδη και Γεωργιάδη. Έχει εκπονηθεί ένα πλάνο όπου σε βάθος τριετίας ο Βύζας θα επιδιώξει να κάνει το παραπάνω βήμα. Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις αλλά οργάνωση και πλάνο. Δεν θέλουμε να είμαστε κάτι εφήμερο αλλά να έχουμε ποδοσφαιρική λογική σαν ομάδα. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω. Κρίθηκε αναγκαίο να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές που μας βοήθησαν πέρυσι και το κάναμε. Θα προχωρήσουμε σε τουλάχιστον τρεις μεταγραφικές προσθήκες και οι επόμενες ημέρες αποτελούν ορόσημο για να ολοκληρωθουν κάποιες συμφωνίες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35