social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτεντάκης: «Ο πιο δύσκολος όμιλος της κατηγορίας Ι Στόχος να εδραιωθούμε στην Γ' Εθνική»

Κουτεντάκης: «Ο πιο δύσκολος όμιλος της κατηγορίας Ι Στόχος να εδραιωθούμε στην Γ' Εθνική»

Το δικό του όνειρο είναι έτοιμος να ζήσει ο ΑΟ Τυμπακίου αφού σε μια εβδομάδα -σχεδόν- ξεκινάει το ταξίδι του στην Γ' Εθνική.

Ένα ταξίδι που μόνο εύκολο δεν θα είναι στην προσπάθεια που θα κάνει η Ηρακλειώτικη ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία και να βάλει τις βάσεις την εδραίωση της σε αυτόν.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Μιχάλης Κουτεντάκη, ο οποίος σχολίασε τον όμιλο που θα συμμετάσχει η ομάδα του λέγοντας

'Θεωρώ ότι ίσως είναι ο πιο δύσκολος όμιλος της κατηγορίας. Αλλά σε όποιον όμιλο και έαν βρισκόμασταν υπάρχουν θετικά και αρνητικά απ' όλες τις απόψεις. Οι πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει αναφέρουν ότι αρκετές ομάδες έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους. Από εκεί και πέρα, σίγουρα για να μπορέσει μια ομάδα να ελπίζει μέχρι το τέλος, πρέπει στο α' γύρο να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Το ευχάριστο για την δική μου ομάδα είναι ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές αφού οι ομάδες είναι κοντά σε δυναμικότητα''.

Για τις ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο και εάν έχει άποψη για τους αντιπάλους σχολίασε

''Εδώ στην Κρήτη οι ομάδες είναι αξιόλογες. Απ' ότι γνωρίζω δυο ομάδες έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους. Δεν γνωρίζουμε το αγωνιστικό επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων, αλλά αυτό που θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο σημαντικό στην αρχή είναι η μεγάλη διάρκεια προετοιμασίας που εχουν οι ομάδες. Με προβληματιζει πως θα παρουσιαστούμε στην αρχη του πρωταθληματος. Αλλο να παιζεις φιλικα και αλλα επισημα ματς. Στοχος αποτελεί γαι το Τυμπάκι να παραμείνει και να εδραιωθεί στην κατηγορία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35