social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το... έσωσε στην εκπνοή το Κερατσίνι, 2-2 με ΑΟ Τυμπακίου

Το... έσωσε στην εκπνοή το Κερατσίνι, 2-2 με ΑΟ Τυμπακίου

Μια... ανάσα από την πρώτη του εντός έδρας ήττα έφτασε το Κερατσίνι στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Τυμπακίου, στην τελευταία φάση ωστόσο κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 2-2 στο γήπεδο «Π. Σαλπέας».

Οι «ροσονέρι» είχαν πάρει το προβάδισμα από το 19ο λεπτό με σουτ του Καλαμβόκη, όμως λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, ο Αγγελάκης υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βακράκος για το 1-1. Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν το νικητήριο γκολ στο δεύτερο μέρος, όμως σε μία αντεπίθεσή τους στο 87' οι Κρητικοί προκάλεσαν την απόλυτη ψυχρολουσία και προηγήθηκαν με σουτ του Γκελοσάνι! Το Κερατσίνι δεν τα παράτησε, αντ' αυτού πάλεψε για την ισοφάριση, την οποία πέτυχε στο 95' με κοντινό πλασέ του Αγγελάκη (2-2) σε εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Μισαηλίδης (Χανίων), Κυριαζής (Έβρου)-Τράντας (Αθηνών)

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Αγγελάκης, Δούμουρας, Νταγκουνάκης, Αντζέλι, Ματοντό (60' Ντούνιας), Μουκίδης, Χαρίτος, Καλαμβόκης (80' Σαουλιάς), Κοντογιαννάτος, Μαχμουτάι (60' Λουβής)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Δημαράκης, Βρετός, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης, Λούσι, Γκελοσάνι (89' Παπαδάκης), Σένκα, Τριανταφυλλίδης, Βακράκος, Ζαφείρης (75' Κουκούλης), Νικολακάκης (40' Φραγκιαδουλάκης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35