social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σ.Φ.Α.Α.: Η χαρά που μας δώσατε δεν περιγράφεται με λόγια!

Σ.Φ.Α.Α.: Η χαρά που μας δώσατε δεν περιγράφεται με λόγια!

Την ανγνώρισή τους προς τους ποδοσφαιριστές για τη σπουδαία νίκη στη Ν. Επίδαυρο θέλησαν να διατυπώσουν οι φίλοι του Αιολικού από τον Σύνδεσμο της Αθήνας, καλώντας παράλληλα όσους μπορούν να ακολουθήσουν την ομάδα και στον Πύργο για το παιχνίδι με τον Πανηλειακό το Σάββατο (17/12).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η χαρά που μας δώσατε για τη μεγάλη νίκη μέσα στην Επίδαυρο δεν περιγράφεται με λόγια. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά, παίξατε πειθαρχημένα και με τσαμπουκά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η παρουσία του κόσμου για άλλη μια φορά ήταν συγκλονιστική.

Η νίκη αυτή φέρνει την αγαπημένη μας ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Το Σάββατο έχουμε ένα εξίσου σημαντικό αγώνα στον Πύργο με τον Πανηλειακό και η συμπαράσταση του κόσμου είναι απαραίτητη. Κατανοούμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και μακρινή η απόσταση, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα δε θα παίξει μόνη της. Όσοι νομίζουν ότι θέλουν και μπορούν να ακολουθήσουν να ενημερώσουν εγκαίρως μέχρι την Τετάρτη στο τηλέφωνο 6974599807. Το ταξίδι έχει ξεκινήσει από τις 13 Νοεμβρίου αυτό που μένει είναι να ζήσουμε το όνειρο.

ΑΙΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΉ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Σ.Φ.Α.Α. 1984».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35