social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κομπλέ με ΑΠΣ Πάτραι η Μύκονος

Κομπλέ με ΑΠΣ Πάτραι η Μύκονος

Ένα διήμερο πλήρους αγωνιστικής δραστηριότητας ξεκινάει σήμερα για τις ομάδες της Μυκόνου που θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών! 

Η Α.Ε. Μυκόνου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής υποδέχεται αύριο το πρωΐ (11.00 π.μ.) στο γήπεδο του Κόρφου την ομάδα της ΑΠΣ Πάτραι. Αυτό που θα επιδιώξει είναι να φτάσει σε καρέ συνεχόμενων νικών, καθώς μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να φτάσει τις τρεις και αναμφίβολα άλλη μια θα της δώσει το δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με ακόμα περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία.

Η προετοιμασία της ΑΕΜ ολοκληρώνεται σήμερα με την τελευταία προπόνηση χωρίς απουσίες, αφού όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση των Θεοφύλακτου Παχατουρίδη και Βαγγέλη Βλάχου!

Το βράδυ σήμερα αναχωρεί για την Μυτιλήνη και η γυναικεία ομάδα της ΑΕΜ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Σαπφώ αύριο στις 15.00. Ο Δημήτρης Μανταφούνης δεν θα έχει τις τραυματίες Ντόκου, Παπαδημητρίου και Τσακλάνου, ενώ επιστρέφει η Μαρία Κουσαθανά η οποία αποθεραπεύτηκε. Η ΑΕΜ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα που ξεκίνησε στον τελευταίο αγώνα πριν από δυο εβδομάδες κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών ώστε να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία. 

Τέλος, η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου θα είναι η πρώτη χρονικά που θα αγωνιστεί, καθώς σήμερα το απόγευμα (19.00) υποδέχεται στο κλειστό «Π. Χανιώτη» την ομάδα του Ζωγράφου, σε ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί πριν λίγες εβδομάδες. Για τον Γιάννη Τζήμα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται σε απόσταση... αναπνοής από τον πρωτοπόρο Μίλωνα που είναι αήττητος μετά τις πρώτες δέκα αγωνιστικές!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35