social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εθνικός Πειραιά: Πρώτη γνωριμία με Χαντέ Ι Αποχώρηση Νικολόπουλου

Εθνικός Πειραιά: Πρώτη γνωριμία με Χαντέ Ι Αποχώρηση Νικολόπουλου

Την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε ο νέος, πια, προπονητής του Εθνικού Πειραιά, Βαγγέλης Χαντές.

Ο Αθηναίος κόουτς μετά την ανάληψη των καθηκόντων του προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας και είχε σύντομα τετ α τετ με τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Το ευχάριστο για τον κ. Χαντέ είναι ότι υπολογίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Άρη Πετρούπολης την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Περάματος.

Κατά τα άλλα, οι παίκτες σε δυο γκρουπ σήμερα είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη φιλοσοφία του νέου προπονητή καθώς ανά δωδεκάδες συζήτησαν με τον κ. Χαντε στα γραφεία του συλλόγου.

Παραλληλα, την πρώτη του προπόνηση έκανε και το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Κώστας Μαλάι ο οποίος γνωρίζεται με τον κ. Χαντέ από την κοινή τους θητεία σε Παλληνιακό και Θύελλα Καμαρίου.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο Ορέστης Νικολόπουλος δεν θα συνεχίσει να φοράει τη μπλε φανέλα. 

Ο έμπειρος στόπερ που μετακινήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στους Πειραιώτες μετά τη σύντομη θητεία του στον Αχαρναϊκό αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τον Εθνικό αφού σήμερα δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές θα προχωρήσουν στο διαζύγιο.

 


Σχετικά άρθρα

Ντινιωτάκης: Σημαντικό να μπορείς να αντεπεξέλθεις στη δύσκολη στιγμή (vid)

«Τρίποντο»... χρυσάφι η ΑΕ Ερμιονίδας, 1-0 τον Άγ. Ιερόθεο!

Ηλιούπολη: Από Σάββατο στη Μύκονο και χωρίς Γεμιστό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35