social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσάκαλος: Νιωθω πολύ πιο ώριμος και έτοιμος [video]

Τσάκαλος: Νιωθω πολύ πιο ώριμος και έτοιμος [video]

Τις πρώτες του δηλώσεις ,ως ποδοσφαιριστής της ΑΕ Μοχάτου, έκανε  το νέο μας  μεταγραφικό απόκτημα, Κωνσταντίνος Τσάκαλος.

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ μίλησε για τους στόχους του με τη νέα ομάδα και το πόσο πιο έμπειρος και ώριμος αισθάνεται για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να κάνει πραγματικότητα τους στόχους της .  

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του

"Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα του Μοσχάτου για να πετύχει τους στόχους της στο δύσκολο πρωτάθλημα  της; Γ Εθνικής μετά την  περσινή χρονιά μου, άκρως πετυχημένη,(Πρωτάθλημα και Κύπελλο) με την ομάδα της Ηλιούπολης . Η θέση του τερματοφύλακα είναι θέμα εμπειρίας και δουλειάς. Κάτι που όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι ότι είναι φοβερά σημαντικό για την επιτυχία. . Νιώθω πολύ πιο έτοιμος  και για αυτό θα ήθελα να  ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή μου κο Χαντέ όσο και τον προπονητή τερματοφυλάκων ,τον κο Φαλούτσο για την περσινή τους βοήθεια. Θέλω να ευχηθώ στον κόσμο της ομάδας ,καλή χρονιά με υγεία και όσο για εμένα να βάλω ένα λιθαράκι για να μπορέσει το Μοσχάτο να πετύχει τους στόχους του"  


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35