social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το αντιο του Γαλανόπουλου στην Αγία Παρασκευή

Το αντιο του Γαλανόπουλου στην Αγία Παρασκευή

Αποχαιρέτησε την Αγία Παρασκευή ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Γαλανόπουλος, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα.

Μαλιστα, ο ικανότατος άσος που πέρυσι είχε την ευλογία να πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδας και την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίας έκανε την εξής δήλωση

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα απ την καρδιά μου για τις στιγμές που ζήσαμε την προηγούμενη χρονιά με τα τρία πρωταθλήματα!!! Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και ιδιαίτερα τους κυρίους Σταθόπουλο Β.και Γκόφα Μ. που παρά τα πολλά οικονομικά ζητήματα βρήκαν τις λύσεις και φτιάξαμε μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα . Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με έφεραν ξανά στον σύλλογο και πίστεψαν σε εμένα και στην γ εθνική και με ανανέωσαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ευχαριστώ τους προπονητές μου Πάρη Κωνσταντακόπουλο και Γιώργο Κιβρακιδη που με έκαναν καλύτερο και ήταν δίπλα μου και στις δύσκολες στιγμές,όπως επίσης και τους προπονητές που συνεργάστηκα πέρσι. Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου,μάγκες που φοράνε παντελόνια και εντός και εκτός γηπέδου. Εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω!!! Σας ευχαριστώ, εις το επανιδείν!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35