social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τη Χωράφα ο Γιούχτας, 2-0 τον Άγ. Ιερόθεο

Πέρασε από τη Χωράφα ο Γιούχτας, 2-0 τον Άγ. Ιερόθεο

Έκανε το... καθήκον του ο Γιούχτας στο γήπεδο της Χωράφας, κατέβαλε με 2-0 τον ουραγό Άγιο Ιερόθεο και ανέβηκε στην τρίτη θέση, παραμένοντας στο -3 από την κορυφή.

Από την άλλη, ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι η ομάδα του Περιστερίου, που γνώρισε την έβδομη συνεχόμενη ήττα του.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που πέρασε ανεκμετάλλευτο, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 52ο λεπτό με κεφαλιά του Αζίζι έπειτα από σέντρα του Δωματά (0-1), με τον Γελαδάρη να σφραγίζει το «τρίποντο» για την ομάδα του στο 90', σκοράροντας με κοντινό σουτ μετά από απόκρουση του Μανωλικίδη σε σουτ του Ροβίθη. Δύο λεπτά νωρίτερα ο τελευταίος είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν απόφασης για οφσάιντ.

Διαιτητές: Δρούζας, Γκουριώτης (Αργολίδας)-Σηφάκης (Πειραιά)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Ίσσαρης): Μανωλικίδης, Μονεμβασίτης, Κωτσερίδης, Βέσελι, Κριτούλης, Πρίφτι, Καρβέλης (47' Ρόπας), Μπιλικαΐδης, Κωστής (67' Χριστόπουλος), Μουστάκης, Ευθυμιάδης (70' Μάλλης)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Ρουσσάκης, Τζανής, Ψαρράς (80' Τουγλής), Πλουσής, Αργκιλέσι, Δασκαλάκης (85' Τσαμαντιώτης), Ροβίθης, Αζίζι (85' Κοντογιάννης), Δωματάς (72' Kόκκινος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35