social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απώλεια στην Κω ο Πανιώνιος, 0-0 με ΑΟ Πυλίου

Απώλεια στην Κω ο Πανιώνιος, 0-0 με ΑΟ Πυλίου

Μία αγωνιστική έμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου ο Πανιώνιος και έπεσε πάλι από αυτήν, βλέποντας πλέον τον Αιολικό να προπορεύεται χωρίς «συγκάτοικο».

Στο παιχνίδι που άνοιξε το μεσημέρι την αυλαία της 12ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ν. Κούστα υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην Κω απέναντι στον πολύ καλό και μαχητικό ΑΟ Πυλίου, που παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο -και- στο φετινό πρωτάθλημα.

Στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Πυλίου έγινε ένα παιχνίδι που είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, πολλές μονομαχίες, αρκετές διακοπές και στατικές φάσεις, αλλά και δύο ομάδες που δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν με αξιώσεις για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

Στο 10' οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Κότζα, στο 17' ο Διονέλλης νικήθηκε από τον Τοπουζλή και στο 27' ο τελευταίος μπλόκαρε από το πλασέ του Στούπη. Στο 32' ο Χατζηβασίλης με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 36' ο Δρόσος είδε την μπάλα να περνάει μόλις εκτός εστίας. Στο 69' το σουτ του Δρόσου ήταν άστοχο, στο 78' κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Στούπη στο 81'.

Το τριπλό σφύριγμα του Κατσίνη βρήκε τους ανθρώπους του Πανιωνίου να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του.

Διαιτητές: Κατσίνης (Καβάλας), Κορωνιάς-Κακάνης (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Μπριλάκης, Μαυρόπουλος, Κότζα, Βουκομάνοβιτς, Αποστολίδης (93' Τάσιος), Δρόσος (85' Τουργαΐδης), Χατζηβασίλης, Χατζησουλεϊμάν (79' Χατζηνικολάου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Παχατούρας, Καρδάμης (46' Πριονάς), Διονέλλης, Καλύβας, Μίχος, Μπρέγκου, Πίσπας, Γεωργούσης (65' Σέχου), Γροντής, Λίμα (46' Γκίνο), Στούπης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35