social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για Άρη Πετρούπολης και Αλμυρό

Ισοπαλία για Άρη Πετρούπολης και Αλμυρό

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβε ο Άρης Πετρούπολης δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο ματς με τον Αλμυρό μένοντας στο 0-0, στο ντεμπούτο του Λουκά Καραδήμου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι ερυθροκίτρινοι προσπάθησαν αρκετά να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε το τρίποντο όμως δεν τα κατάφεραν έχοντας φάσεις μπροστά από την εστία του Χανιωτάκη. 

Στο α μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με τα σουτ των Γκούφα, Αντωνακόπουλου και Αργυρίου να απειλήσουν με τον Αλμυρό να έχει τη σειρά του να απειλήσει με τον Φυτόπουλο.

Στην επανάληψη, ο Άρης μπήκε δυνατά, έκλεισε τον  Αλμυρό όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησε στο 86' με την κεφαλιά του Λεβέντη και στο 90' με το σουτ του Αργυρίου.

Στο 91 οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι όμως ο διαιτητής δεν υπέδειξε τίποτα με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Από την πλευρά του ο Αλμυρός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Άρης ρίσκαρε στην επανάληψη, όμως στην τελική πάσα είχε πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει στην επανάληψη. 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Καραδήμος) Ρουμπής, Ρέτσος (82' Μανδαμαδιώτης), Λεβέντης, Κορώνης, Μενάι, Γεραγωτέλλης, Γάγγος (46' λ.τρ. Μπιμάι (65' λ.τρ. Ζαϊμι), Ντάφλας, Γκούφας (88 Σαμαράς), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής)  Χανιωτάκης, Ξενοκτιστάκης, Βουισδάκης (54' Μπάσιτς), Κατσικοκέρης, Φυτόπουλος (82΄Νικολακάκης), Αρσενίδης (57 Αγαπάκης), Πατινιώτης, Μπέριος, Ένγκουεμ, Κιουλτζόπουλος, Κοιλιαρας (82' Παγώνης)


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35