social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Στραβοπάτησε» στο Τυμπάκι ο Φωστήρας (1-1)

«Στραβοπάτησε» στο Τυμπάκι ο Φωστήρας (1-1)

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί που προσπαθούσε να «χτίσει» ο Φωστήρας, μετά τα «τρίποντά» του σε Αγ. Παρασκευή και με Άρη Πετρούπολης.

Η ομάδα του Ταύρου υπέστη απώλεια στο Τυμπάκι, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον τοπικό και μαχητικό ΑΟΤ. Αγωνιζόμενοι με τρεις σημαντικές απουσίες (τραυματίας ο Νταούλιας, τιμωρημένοι οι Λώλος και Λαζαρίδης), οι κιτρινόμαυροι «άγγιξαν» το γκολ στο 8ο λεπτό, όταν η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι από την εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 54', οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και πήραν το προβάδισμα, όταν ο Βακράκος δέχθηκε την μπάλα από το γύρισμα του Γκελοσάνι και την έσπρωξε από κοντά στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 73' με πλασέ του Φέκκα έπειτα από σέντρα του Τσουβαλτσίδη (1-1). Μάλιστα, στο 84' έφτασαν σε δεύτερο γκολ που όμως δεν μέτρησε, καθώς ο -σκόρερ με κεφαλιά- Κρητικός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Από τον Φωστήρα εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία, εστιάζοντας κυρίως στη φάση του γκολ του ΑΟΤ όπου υποστηρίζουν πως η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή πριν το γύρισμα του Γκελοσάνι, όπως επίσης και σε εκείνη του ακυρωθέντος γκολ, όπου εκτιμούν πως ο πολύπειρος φορ βρισκόταν σε κανονική θέση.

Διαιτητές: Ταμπουρατζής, Καφεσάκης-Κοκοτάκης (Λασιθίου)

AO ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Σταυρακάκης, Λούσι, Σπυριδάκης, Τριανταφυλλίδης (67' λ.τρ. Σ. Καργάκης), Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Βακράκος, Σίλβα, Γκελοσάνι, Αριστεινίδης (83' Βρεττός), Κορνέλιους (90' Δουλγεράκης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτζίδης, Παρασκευόπουλος, Παπατζίκος, Μπεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Θεοδωρίδης, Κρητικός, Φέκκας, Ανδριόπουλος (65' Κουμιώτης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35