social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνει η ΑΕ Μοσχάτου, 2-0 τον ΑΟ Τυμπακίου

Ανεβαίνει η ΑΕ Μοσχάτου, 2-0 τον ΑΟ Τυμπακίου

Άλλο ένα πολύτιμο «τρίποντο» πρόσθεσε στη συγκομιδή της η ΑΕ Μοσχάτου και έφτασε στη γραμμή της... σωτηρίας στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Π. Δημητρίου επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΟ Τυμπακίου, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Από την άλλη, ακόμη πιο δύσκολο γίνεται το έργο των Κρητικών για αποφυγή του υποβιβασμού. Αφού πρώτα «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά στο 22' έπειτα από κεφαλιά πάσα του Κουτσούμπα, ο Πασαλίδης ευστόχησε από τα έντεκα βήματα στο 45', σε πέναλτι που υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα στον Βαλμά (1-0). Στο 66' ο τελευταίος είχε δοκάρι με σουτ, για να έρθει το 2-0 στο 72' έπειτα από πλασέ του Κουτσούμπα σε ασίστ του Ψυχογιού.

Διαιτητές: Λάμπρου, Παπαδόπουλος-Σταμούλης (Δυτικής Αττικής)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταύρου, Σιμονιάν, Τζωρτζάτος, Παντίδος,  Παυλάκης (74' Σιμάκου), Χαλβατζίου (61' Ψυχογιός), Λάμπρου, Βαλμάς, Πασαλίδης (85' Ζορμπάς), Κουτσούμπας (85' Ποιμενίδης)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Σταυρακάκης, Λούσι, Σπυριδάκης (46' Δουλγεράκης), Τριανταφυλλίδης, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Βακράκος (70' Ζήσης), Ρέις, Αριστεινίδης (46' Φραγκιαδουλάκης), Γκελοσάνι (82' Παπανδρέου), Καμνέλιους.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35