social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Περνάει από... Συμπληγάδες η «Σάντα»!

Περνάει από... Συμπληγάδες η «Σάντα»!

Ένα δωδεκαήμερο με πρωτοφανή βαθμό δυσκολίας εγκαινίασε για την Αγία Παρασκευή το χθεσινό (15/2), εξ αναβολής παιχνίδι με τον Αλμυρό για την 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η «Σάντα» έχει κληθεί να δώσει τέσσερις εκτός έδρας (!) αγώνες με δυνατούς αντιπάλους, εκ των οποίων τα δύο προϋποθέτουν και πολύωρη μετακίνηση! Η αρχή, λοιπόν, έγινε με το ταξίδι στο Γάζι Ηρακλείου για το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε ισόπαλο (1-1), με την αποστολή να επιστρέφει στη βάση της σήμερα (16/2), να έχει μπροστά της τρεις προπονήσεις και να ετοιμάζεται να μπει ξανά στο καράβι για Κρήτη το βράδυ του Σαββάτου (18/2), αφού την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Γιούχτα στις Αρχάνες στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής! Η Αγία Παρασκευή θα βρίσκεται στην Αθήνα τη Δευτέρα και δύο μέρες μετά (22/2) θα πάει στην Πετρούπολη όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη, στην πρώτη τους αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Το ασφυκτικό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Πάρη Κωνσταντακόπουλου θα κλείσει την επόμενη Κυριακή (26/2) με την αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική με αντίπαλο το Κερατσίνι στο γήπεδο «Π. Σαλπέας».

Πρόκειται, ασφαλώς, για δωδεκαήμερο «φωτιά», στο οποίο θα καταβληθεί η προσπάθεια για μία καλή βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα και ένα πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35