social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο Αλμυρός, 5-0 τον ΑΟ Τυμπακίου

Άνετα ο Αλμυρός, 5-0 τον ΑΟ Τυμπακίου

Ήταν μέχρι να πετύχει το πρώτο του γκολ ο Αλμυρός στο κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟ Τυμπακίου.

Αφού το κατάφερε, στη συνέχεια έφτασε σε άνετη επικράτηση με 5-0 και διατηρήθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Χρειάστηκε, λοιπόν, να φτάσουμε στο 36ο λεπτό για να σημειωθεί το 1-0 με κεφαλιά του Μπάσιτς από εκτέλεση κόρνερ του Πιερτζιακόμι (1-0). Δύο λεπτά μετά (38') ο Κοιλιάρας με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0, για να σημειωθούν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 55' ο Κατσικοκέρης με χτύπημα πέναλτι έκανε το 3-0, στο 61' Φυτόπουλος εξ επαφής από ασίστ του Πιερτζιακόμι έγραψε το 4-0, ενώ στο 65' ο Μπέριος είχε δοκάρι με κεφαλιά. Στο επόμενο λεπτό δεν μέτρησε γκολ του Τριανταφυλλίδη, ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και στο 82' ο Νικολακάκης αξιοποίησε ασίστ του Χαϊντίνι και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητές: Μισαηλίδης (Χανίων), Βαρβαντάκης-Κελαΐδης (Ρεθύμνου)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Ξενοκτιστάκης, Μπάσιτς, Πιερτζακόμι (62' Χαϊντίνι), Κατσικοκέρης (62' Νικολακάκης), Αρσενίδης (28' Φυτόπουλος), Κοιλιάρας (62' Αγαπάκης), Πατινιώτης, Μπέριος, Κιουλτζόπουλος (15' Παγώνης), Ενγκουέμ

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Κουτεντάκης): Σταυρακάκης, Λούσι (88' Α. Καργάκης), Βρεττός (56' Σπυριδάκης), Δουλγεράκης, Κομνέλιους, Τριανταφυλλίδης (73' Στ. Καργάκης), Γκελοσάνι, Φραγκιαδουλάκης, Σίλβα (56' Παραθύρας), Μεϊρέλες, Βακράκος (88' Παπανδρέου)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35