social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕ Μυκόνου, 1-0 τον Πανηλειακό

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕ Μυκόνου, 1-0 τον Πανηλειακό

Με τη γνωστή, σοβαρή παρουσία της και με ένα σκορ που τείνει να εξελιχθεί σε... αγαπημένο της, η ΑΕ Μυκόνου κατέβαλε με 1-0 τον Πανηλειακό και παρέμεινε στο -3 από την κορυφή του 4ου ομίλου.

Οι νησιώτες άφησαν στην... άκρη την ήττα στη Ν. Επίδαυρο από τον Φοίνικα και επανήλθαν στις επιτυχίες. Ένα γκολ του Παπαδόπουλου με κεφαλιά μόλις στο 9ο λεπτό ήταν εκείνο που έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση των δύο ομάδων (1-0), με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι σε σουτ του Σπυρόπουλου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Από την άλλη, οι Πυργιώτες απείλησαν λίγο πριν το φινάλε με ένα δυνατό σουτ από θέση μέσα στην περιοχή, που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτητές: Δημέρας (Λάρισας), Βαμβακάς-Καλοπίσης (Αθηνών)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Μουρίκι (76' Αχείμαστος), Σπυρόπουλος (70' Γιαννόπουλος), Βαλαβανόπουλος (82' Οικονομίκος), Πινέιρο (82' Σπόλιαριτς), Παπαδόπουλος

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Τρυφωνόπουλος): Καρακίτσος, Μάρκου, Ζαχί, Κασμερίδης, Τσίγκρηλας, Δημάκης, Αράπι (61' Αλμπάνης), Παλ, Ντοματάς (76' Ράιαν), Καλομοίρης, Αλ Μπασσάμ (76' Θεοδωρακόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35