social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρίου: Με εξιτάρουν τα προβλήματα

Δημητρίου: Με εξιτάρουν τα προβλήματα

Δηλώσεις για το ματς με τον Αλμυρό παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕ Μοσχάτου, Πέτρος Δημητρίου, για το ματς με τον Αλμυρό

"Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το παιχνίδι με τον Αλμυρό είναι ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό ματς στο οποίο τα προβλήματα είναι πάρα πολλά μεν, αλλά να σας πω την αλήθεια αυτό είναι κάτι που με εξιτάρει σαν προπονητή γιατί έχω μάθει στα δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και γιατί οι παίκτες μου είναι μάγκες.
Δουλεύουμε σκληρά, και καθημερινά σε όλους τους τομείς και το μήνυμα που θέλω να στείλω,είναι ότι σεβόμαστε άπαντες ωστόσο δεν φοβόμαστε κανένα .
Αυτό θέλω να πω ότι είναι μία προσωπική στάση ζωής που το περνάω καθημερινά στους παίκτες μου .
Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Βαλμάς,Σταύρου , Ψυχογιός ,καθώς και οι τραυματίες Κατίδης, Καρνέσης ,Μπόρι(νοσοκομείο με ίωση) ,σύν οτι ο Λάμπρου έκανε σήμερα ατομικό και η συμμετοχή του είναι δύσκολη.
Επίσης θα ήθελα να πω,κλείνοντας,για όλη αυτή την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας με το ατύχημα στα Τέμπη πως είναι δύσκολο να σκεφτείς το ποδόσφαιρο και όλα αυτά που βλέπουμε σαφώς και μας επηρεάζουν,ωστόσο η ζωή συνεχίζεται .
Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα και εγώ και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35