social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρίου: Με εξιτάρουν τα δύσκολα

Δημητρίου: Με εξιτάρουν τα δύσκολα

Το αρνητικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Εθνικό έφερε την ΑΕ Μοσχάτου σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, αναφορικά με τη μάχη που γίνεται στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Παρ' όλα αυτά, στο πράσινο «στρατόπεδο» θα δώσουν τον αγώνα τους μέχρι... τέλους, όπως σημειώνει και σε τοποθέτησή του μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας ο Πέτρος Δημητρίου. Ο έμπειρος προπονητής εξομολογείται πως τον εξιτάρουν τα δύσκολα και ότι ποντάρει πολλά στο πάθος των ποδοσφαιριστών του. Αναλυτικά, σημειώνει:

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε οκτώ τελικούς. Οκτώ ιδιαίτερα ανταγωνιστικά παιχνίδια, στα οποία παίζεται η παραμονή. Ολα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στους πάγκους έχω μάθει να ζω και να επιβιώνω στα δύσκολα, τα οποία με εξιτάρουν σαν άνθρωπο. Οπότε, δεν πρόκειται να κάνω πίσω και θα παλεύω εγώ και οι παίκτες μου μέχρι το τελευταίο ματς. Ήξερα ότι δεν είναι εύκολο απο την αρχή, όμως μεγάλο ρόλο έπαιξε η γνωριμία μου με τους ανθρώπους της διοίκησης που κάνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας και αγωνίζονται νυχθημερόν για αυτή. Αγωνιστικά, σαφέστατα θα μας λείψει ο Πασαλίδης που είναι ένας κομβικός παίκτης αλλά, όπως είπα και πριν, καθημερινά δουλεύουμε με τα παιδιά στις προπονήσεις και βλέπω το πάθος και τη θέληση που έχουν. Μην ξεχνάμε ότι σε πολλά ματς είχαμε απουσίες που μας στοίχισαν αλλά σε κανένα ματς δεν τα έχουμε παρατήσει. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως την Τετάρτη θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και να είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να ανταποκριθεί στις φιλοδοξίες που υπάρχουν».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35