social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες για το Μοσχάτο, 2-0 τον Πόρο

Επιστροφή στις νίκες για το Μοσχάτο, 2-0 τον Πόρο

Σε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου προχώρησε η ΑΕ Μοσχάτου, καθώς επικράτησε με 2-0 του Πόρου.


Του Νικόλα Κοτσώνη

Στο 24' και στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα το Μοσχάτο βρήκε το γκολ. Ο Λάμπρου έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, και ο Ψυχογιός έπειτα από ωραίο κοντρόλ σκόραρε από κοντά για το 1-0 ! Στο 30', ο Πόρος ισοφάρισε στις ευκαιρίες καθώς το σουτ του Καλαμιώτη το μπλόκαρε ο Ταχάτος. Λίγο αργότερα ο Παυλάκης είδε το πλασέ του να περνάει άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 47' ο Μπόρι έστρωσε τη μπάλα στον  Λάμπρου, με το σουτ του να φεύγει άουτ. Στο 57', η ομάδα του Πόρου έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Ταχάτος πραγματοποίησε τρομερή απόκρουση στο μακρινό σουτ του Παπαδομιχελάκη. Ο Πόρος είχε ακόμη μια ευκαιρία με τον Καστελιανάκη που επιχειρησε ένα φαλτσαριστο σουτ, το οποίο έφυγε αουτ. Λίγα λεπτά πριν την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, ο Βάλμας δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζαφείρη σε τετ α τετ. Στο 78', όμως, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βαλμάς πήρε το αίμα του πίσω, αφού έδωσε την ασίστ για το γκολ με κεφαλιά του Ανδρίκου πού διαμόρφωσε το τελικό 2-0 ! Στο 92', ο Πόρος στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ του Αυγουστάκη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι σε μια πολύ καλή ευκαιρία για μείωση του σκορ.
Διαιτητές: Πατεράκης, Τράντας/Αναστασόπουλος (Αθηνών)
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταυρου, Τζωρτζάτος, Ανδρίκος, Παντίδος, Κατίδης (58' Σιμονιάν), Βαλμάς (84' Φισκατώρης), Λάμπρου, Ψυχογιος, Χαλβατζίου (69' Ζαρκιάς), Παυλάκης (84' Ποιμενίδης)

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Μπάμπης (72' Πακιουφάκης), Παπαδομιχελάκης, Αυγουστακης, Κουτάντος, Καλαμιώτης (77' Αγριμάκης), Καστελιανάκης, Νάκας, Γροσδάνης (30' Σένκα), Ζαφείρης Α. (77' Πύλιος), Φρρόκου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35