social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απέδρασε με Δωματά από το Μοσχάτο ο Γιούχτας (0-1)

Απέδρασε με Δωματά από το Μοσχάτο ο Γιούχτας (0-1)

Τη μία μετά την άλλη παίρνει τις πολύτιμες νίκες ο Γιούχτας και δείχνει πανέτοιμος να κόψει πρώτος το νήμα στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα των Αρχανών πέρασε χωρίς απώλειες και από το Μοσχάτο, επικρατώντας με 1-0 της τοπικής «Ένωσης», σε ένα ματς που, όπως αποδείχθηκε, είχε υψηλότατο βαθμό δυσκολίας.

«Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Δωματάς, ο οποίος αξιοποίησε ασίστ του Βρεττού και βρήκε δίχτυα στο 58' για το 0-1, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι νικητές είχαν αναγκαστεί από το 55' να αγωνίζονται με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Γκίνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ' όλα αυτά, κατάφεραν να σκοράρουν με παίκτη λιγότερο, αλλά και να διαφυλάξουν το προβάδισμά τους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μία σπουδαία προσπάθεια, ενώ είχαν και δύο δοκάρια σε κεφαλιά του Τζωρτζάτου στο 23' και σε σουτ του Παυλάκη στο 73'.

Διαιτητές: Σαφούρης/Αργυρόπουλος (Σερρών), Καμπιώτης-Καραγεώργος (Αθηνών)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Παντίδος, Ανδρίκος, Τζωρτζάτος (88' Σιμάκου), Κουτσούμπας, Παυλάκης, Ψυχογιός, Ζορμπάς (67' Βαλμάς (88' Ροβίνας)), Σιμονιάν (58' Χαλβατζίου)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Τζανής, Ψαρράς (65' Τουγλής), Κοντογιάννης, Πλουσής (32' λ.τρ. Αργκιλέσι), Δωματάς (65' Νύκταρης), Βρεττός (88' Ρουσσάκης), Ροβίθης (88' Δασκαλάκης), Γκίνη.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35