social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγγος: Θέλουμε να βάλουμε πίεση σε Γιούχτα και Θύελλα

Μάγγος: Θέλουμε να βάλουμε πίεση σε Γιούχτα και Θύελλα

Συνέχεια στη νικηφόρο πορεία του θα προσπαθήσει να δώσει ο Φωστήρας την Κυριακή (2/4), προκειμένου να παραμείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη του 5ου ομίλου.

Η ομάδα του Ταύρου θα υποδεχθεί τον ΑΟΑΝ, με τον Γιάννη Μάγγο να επισημαίνει ότι ενδεχόμενη νίκη θα βάλει πίεση στον πρωτοπόρο Γιούχτα και τη Θύελλα Ραφήνας που ακολουθεί.

«Θέλουμε τη νίκη για να βάλουμε πίεση στον Γιούχτα και τη Θύελλα Ραφήνας. Σαν προσωπικό στόχο, θέλω να διευρύνουμε το σερί μας από την ημέρα που ανέλαβα» σημειώνει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει πως ο Φωστήρας πιστεύει στον στόχο της πρωτιάς: «Σαφώς και το πιστεύουμε! Λόγω φανέλας μπορούμε! Και όσο νικάμε, τόσο οι αντίπαλοι θα παραμένουν σε πίεση».

Όσο για τον ΑΟΑΝ, ο Γ. Μάγγος τονίζει ότι πρόκειται για μία ομάδα που γνωρίζει καλά, μέσα και από τη θητεία του στον γειτονικό ΟΦ Ιεράπετρας. «Γνωρίζω πολύ καλά τον αντίπαλο. Πρόκειται για μία ομάδα με πολύ σοβαρή διοίκηση που είχε θέσει στην αρχή της σεζόν πρωταγωνιστικό στόχο. Λόγω συνθηκών, ωστόσο, βρίσκεται να παλεύει για τη σωτηρία. Έχει, όμως, πολύ καλούς παίκτες και θέλει ιδιαιτέρα προσοχή».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35