social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άβολη ισοπαλία για Πανιώνιο στη Μύκονο (1-1)

Άβολη ισοπαλία για Πανιώνιο στη Μύκονο (1-1)

Το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών για τον Πανιώνιο σταμάτησε στη Μύκονο. Ο σύλλογος της Ν. Σμύρνης υπέστη απώλεια μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες, δέχθηκε γκολ μετά από επτά σερί παιχνίδια όπου κρατούσε απαραβίαστη την εστία του και υποχρεώθηκε στο ισόπαλο 1-1 από την τοπική ΑΕ Μυκόνου, που πέτυχε να διαφυλάξει το αήττητο της έδρας της στο φετινό πρωτάθλημα.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι κυανέρυθροι υποχώρησαν από την κορυφή της κατάταξης, όπου πλέον «συγκατοικούν» ο Αιολικός και η Ρόδος.

Μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους, εκ των οποίων οι 200 ήταν φίλοι του Πανιωνίου που ταξίδεψαν στη Μύκονο για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Πίσπας έκανε τη σέντρα και ο Μπρέγκου με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Ντούνη για το 0-1. Η ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 32', όταν ο Ζγκούρη εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στο κέντρο της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του Αντωνόπουλου και με ππλασέ πέρασε την μπάλα από πάνω του για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και, μάλιστα, έφτασαν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Στο 76' ο Αχείμαστος πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση και δύο λεπτά μετά (78') ο Πινέιρο απέτυχε να νικήσει τον Αντωνόπουλου με το εντυπωσιακό εν κινήσει σουτ που επιχείρησε. Ο Πανιώνιος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά το προβάδισμα στο σκορ στο 80'. Σε συρτή σέντρα του Διονέλλη, ο Τσιμπόκας πλάσαρε προς την εστία του Ντούνη και ο τελευταίος αναγκάστηκε σε δύσκολη απόκρουση στη γωνία της εστίας του. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Π. Παπαπαναγή πίεσε για το νικητήριο γκολ, όμως εκείνη του Θ. Παχατουρίδη αμύνθηκε σθεναρά και κράτησε το ισόπαλο 1-1. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αρκούδας. Το τριπλό σφύριγμα του Αλατσάκη βρήκε τους κυανέρυθρους να έχουν μείνει με έντονα παράπονα από τη διαιτητική τριάδα.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Παπαδόπουλος-Καρακελές (Πειραιά)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος (84' Κέμπε), Ράγια, Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκούρη, Μουρίκι (75' Αχείμαστος), Βαλαβανόπουλος, Πινέιρο (91' Στυλιανόπουλος), Παπαδόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Αντωνόπουλος, Ξυγκόρος, Μίχος, Μπρέγκου, Πίσπας (78' Γροντής), Σέχου (70' Μούντριχας), Καρδάμης, Γκότοβος, Γκίνο, Λίμα (46' Διονέλλης), Τσιμπόκας

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35