social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έξαλλοι στο Κερατσίνι - «Αλλοίωση αποτελέσματος στο Μοσχάτο»

Έξαλλοι στο Κερατσίνι - «Αλλοίωση αποτελέσματος στο Μοσχάτο»

Οργή και αγανάκτιση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Κερατσινίου και η αιτία πηγάζει από τη διαιτησία του Κόκκινου στο χθεσινό (8/4) παιχνίδι με το Μοσχάτο.

Σε ανακοίνωσή τους οι «ροσονέρι» κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, αφήνοντας μάλιστα σαφείς αιχμές ότι ο διαιτητής από τον Σύνδεσμο Χαλκιδικής ενδεχομένως να είχε και δόλο! Οι άνθρωποι του Κερατσινίου, προεξάρχοντος του προέδρου Μάκη Αποστόλου, διατυπώνουν συγκεκριμένα τις φάσεις στις οποίες υποστηρίζουν πως αδικήθηκε κατάφωρα η ομάδα τους. Το σχετικό κείμενο αναφέρει:

«Στο παιχνίδι της ομάδας μας με την ΑΕ Μοσχάτου, σε ένα κομβικό σημείο της μάχης για την αποφυγή του υποβιβασμού, υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος του Κερατσινίου. Δυστυχώς, ο διαιτητής Κόκκινος δεν στάθηκε αντάξιος των απαιτήσεων και της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Αντιθέτως, βλέποντας και τα βίντεο του αγώνα, πιθανολογούμε ότι ενδεχομένως να είχε και δόλο!

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε, για παράδειγμα, ότι μπροστά στα μάτια του δεν έδωσε κανονικό πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, σε σημείο που το σκορ ήταν 1-1, ή ότι κατοχύρωσε γκολ για την αντίπαλη ομάδα στο 94', σε φάση όπου προηγήθηκαν τρία επιθετικά φάουλ;

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Κερατσινίου ζητούν κάποια στιγμή να υπάρξει ισονομία στο πρωτάθλημα, διότι αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι να σφαγιάζεται συνεχώς το Κερατσίνι από επικίνδυνες διαιτησίες».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35