social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουρουθιανάκης: Θα παίξουμε για την τιμή και την ιστορία μας

Κουρουθιανάκης: Θα παίξουμε για την τιμή και την ιστορία μας

Η «περιπέτεια» του ΑΟ Τυμπακίου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής φτάνει στο τέλος της. Παρότι εμφανίστηκε ανταγωνιστικός, ο ΑΟΤ δεν κατάφερε να αποτρέψει το ενδεχόμενο του υποβιβασμού και, μοιραία, την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται πάλι στα τοπικά της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ωστόσο, μπροστά του έχει ακόμη δύο εντός έδρας αγώνες με Άρη Πετρούπολης και ΑΕ Μοσχάτου, στους οποίους οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν για την τιμή τους και για την ιστορία της ομάδας, όπως επισημαίνει στο Soccerlive ο ποδοσφαιριστής Νίκος Κουρουθιανάκης.

«Νομίζω ότι είχαμε μία ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα, παρότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα. Ειδικά μέσα στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και το έχουμε αποδείξει όλη τη χρονιά. Ό,τι ματς χάσαμε, τα χάσαμε είτε απο ατυχία είτε από διαιτητικές αποφάσεις. Θα παίξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για την ομάδα μας, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Θα παίξουμε και στα δύο παιχνίδια που απομένουν για την τιμή μας και για την ιστορία της ομάδας μας, ούτως ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας ακολούθησε στο όμορφο ταξίδι που κάναμε στη Γ' Εθνική» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος και αρχηγός των ασπρόμαυρων.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35