social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη γοήτρου το Μοσχάτο, 1-0 τη Θύελλα Ραφήνας

Νίκη γοήτρου το Μοσχάτο, 1-0 τη Θύελλα Ραφήνας

Έχασε τη μάχη της σωτηρίας, αλλά έπεσε με... ψηλά το κεφάλι το Μοσχάτο, καθώς πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του.

Η ομάδα του Π. Δημητρίου επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας, χάρη σε ένα γκολ του Κουτσούμπα από το 4ο λεπτό με σουτ μετά από ωραία συνεργασία με τον Ψυχογιό (1-0). Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, χάνοντας μερικές ακόμη ευκαιρίες για να σκοράρουν και δεύτερη φορά. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και, μάλιστα, στο 65' είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τόσκα. Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 75' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ τον ίδιο δρόμο με τον ίδιο τρόπο ακολούθησε και ο Μαρτίνος στο 92ο λεπτό.

Διαιτητές: Γιαπιτζόγλου, Καραγιάννης-Μαυρομάτης (Δυτικής Αττικής)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταύρου, Τζωρτζάτος, Ανδρίκος, Παντίδος, Ζορμπάς (70' Ξενιτόπουλος), Χαλβατζίου, Λάμπρου (85' Ποιμενίδης), Ψυχογιός, Κουτσούμπας (85' Σιμάκου), Σιμονιάν (46' Παυλάκης)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Σαντίκου, Νάκας (46' Σαμάρκος), Φύτρος, Μαντζώρος (25' λ.τρ. Μπαριτάκης), Μαρτίνος, Δημητρίου (72' Δημάτσας), Μπρέμπος, Γκούμας, Χίσο, Τόσκα.

 

 


Σχετικά άρθρα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Άρη Σκάλας

Ανακοίνωσε Νταφοπουλο ο Ακράτητος

AE Ερμιονίδας: Δουλειά σε αρκετή ένταση

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35