social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαιώνουν από την ΑΕ Μυκόνου - «Έχουμε αδυναμία πραγματοποίησης του ταξιδιού στη Ρόδο»

Επιβεβαιώνουν από την ΑΕ Μυκόνου - «Έχουμε αδυναμία πραγματοποίησης του ταξιδιού στη Ρόδο»

Το σημερινό (28/4) πρωινό συνοδεύτηκε από την ενημέρωση του ΑΣ Ρόδου για λογαριασμό της... ΑΕ Μυκόνου, πως η αντίπαλός του δεν θα ταξιδέψει στα Δωδεκάνησα για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Κυριακή (30/4).

Παρότι δύο ώρες αργότερα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τους κυανόλευκους (η πιο πρόσφατη ανάρτηση στη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ είναι μια αναδημοσίευση θέματος του sportcyclades.gr με αναμνηστικές φωτογραφίες του τεχνικού διευθυντή Βαγγέλη Βλάχου με τον παλαίμαχο άσο Αλέξη Αλεξανδρή), από το «στρατόπεδο» της ΑΕ Μυκόνου επιβεβαιώνουν για λογαριασμό του Soccerlive πως πράγματι έχει σταλεί σχετική ενημέρωση προς την ΕΠΟ για αδυναμία στην πραγματοποίηση του ταξιδιού, η οποία σχετίζεται με τα υψηλά κόστη και την αυξημένη χρονική διάρκεια που απαιτεί η μετακίνηση στο σύνολό της, όπως υποστηρίζουν στελέχη της νησιωτικής ομάδας.

Η διοίκηση της ομάδας της Μυκόνου δήλωσε παραίτηση από το παιχνίδι, με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας να αναφέρουν πως ο αγώνας οδεύει προς ματαίωση και όχι προς αναβολή από την Ομοσπονδία. Αυτό σημαίνει ότι η Ρόδος θα πάρει τους βαθμούς στα... χαρτιά με σκορ 3-0 και μπαίνει γερά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, αφού ευνοείται ακόμη και με ήττα του Αιολικού με σκορ 1-0 από τον Πανιώνιο! Από την ΑΕ Μυκόνου υποστηρίζουν, επίσης, πως απευθυνόμενοι στην ΕΠΟ ενημέρωσαν για αδυναμία μετακίνησης τη συγκεκριμένη ημερομηνία, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν υπήρχε πρόθεση αίτησης αναβολής του αγώνα και πραγματοποίησής του σε νεότερη ημερομηνία.

Είναι αυτονόητο πως η απόφαση της ΑΕ Μυκόνου να παραιτηθεί από την αγωνιστική της υποχρέωση ισοδυναμεί με εξωαγωνιστική διαμόρφωση συσχετισμών στον 4ο όμιλο, αφού εκτός από τα προαναφερθέντα οφέλη που αποκομίζει η ομάδα της Ρόδου, επί της ουσίας τίθεται νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης ο Πανιώνιος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35