social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκόφας: Καταφέραμε κάτι που δεν το περίμενε σχεδόν κανείς!

Γκόφας: Καταφέραμε κάτι που δεν το περίμενε σχεδόν κανείς!

Ήταν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ακόμη και πριν τη σέντρα την τελευταία αγωνιστική, βρισκόταν σε μία ισοβαθμία που δεν την ευνοούσε.

Η Αγία Παρασκευή κρατιόταν όλη τη χρονιά με τα... ακροδάχτυλα από το χείλος του γκρεμού, πήρε στο τέλος το «τρίποντο» κόντρα στον Αλμυρό (1-0) και κατάφερε κάτι που πιθανόν να μην το περίμενε κανείς λίγες «στροφές» πριν τον τερματισμό στον 5ο όμιλο! Η «Σάντα» ανανέωσε τη θέση της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ο Μίλτος Γκόφας είχε κάθε λόγο να μοιράζει συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους συντελεστές της προσπάθειας.

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή τη μεγάλη προπάθεια και πρώτα απ' όλα στους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζω πως όταν ανέλαβα την ομάδα, όλοι πίστευαν ότι θα ήταν μία από εκείνες που θα υποβιβαζόταν. Ανέλαβα, όμως, γιατί πίστευα πολύ σε αυτά τα παιδιά. Φυσικά με τη δική τους προσπάθεια, αλλά και με εκείνη των ανθρώπων της διοίκησης, καταφέραμε κάτι που πράγματι δεν το περίμενε σχεδόν κανείς» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία μεσούσης της σεζόν διαδεχόμενος τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο, για να συνεχίσει: «Η Αγία Παρασκευή είναι μία ομάδα που έχει συνδέσει το όνομά της με τη Γ' Εθνική και, μάλιστα, με την επαγγελματική Γ' Εθνική από την προηγούμενη φορά που αγωνιζόταν εκεί. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η τεράστια προσπάθεια που έγινε και η επίτευξη του στόχου, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα, με λίγες προσθήκες, την επόμενη σεζόν θα έχει τελείως διαφορετικούς στόχους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35