social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εθνικός: Φιλική νίκη με Καραβά

Εθνικός: Φιλική νίκη με Καραβά

Ευκαιρία για... ξεμούδιασμα είχαν σήμερα (4/5) το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού, με το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΣΕΦ με αντίπαλο τον Καραβά.

Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 1-0, σε ένα ματς όπου ο Βαγγέλης Χαντές είδε ενδιαφέροντα πράγματα ενόψει και της επόμενης σεζόν, ενώ παράλληλα προχώρησε σε δοκιμή δύο ποδοσφαιριστών.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι σε σουτ του Μακρυγιάννη στο 20', αλλά και το γκολ με το οποίο πήραν το προβάδισμα στο 32', όταν ο Παπαγγελής σέντραρε από πλάγια θέση και ο Ζωγραφάκης με προβολή σημείωσε το 1-0. Στο ίδιο διάστημα η ομάδα της Π. Κοκκινιάς είχε δύο ευκαιρίες με τον Ηλιάδη, ο οποίος έχασε και πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πίνη να μπλοκάρει την μπάλα. Από την άλλη, οι κυανόλευκοι είχαν επίσης δύο καλές στιγμές με τους Δρόση και Αντωνίου.

Ο Εθνικός παρατάχθηκε ως εξής: Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Μαλάκης, Κατσόγιαννης, Πλουμάτος, Μαλάι, Ζαμάνης, Δρόσης, Μακρυγιάννης, Αντωνίου.
Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν οι Πίνης, Καλύβας, Ρώιμπας, Λαμάι, Μαλάι, Παπαγεωργίου, Θεοδώρου, Σάμιος, Μπερνιδάκης, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35