social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟΑΝ: Θετικό πρόσημο ο Ανδρουλάκης

ΑΟΑΝ: Θετικό πρόσημο ο Ανδρουλάκης

Λίγες ημέρες μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην Κατηγορία, χάρη στη νίκη μέσα στο Κερατσίνι (0-1) για την τελευταία αγωνιστική, έπεσε με κάθε επισημότητα η αυλαία για τη φετινή σεζόν στον ΑΟΑΝ.

Την περασμένη Τετάρτη η διοίκηση έκανε το τραπέζι στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα οποία γευμάτισαν σε οικογενειακό κλίμα, ενώ την επομένη πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προπόνηση της περιόδου. Πλέον, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στον σχεδιασμό που θα γίνει για την επόμενη μέρα, με τις πληροφορίες του Soccerlive να αναφέρουν πως επίκειται συνάντηση μεταξύ των διοικητικών, ώστε να προσδιοριστούν οι στόχοι για την επόμενη χρονιά. Από αυτή τη συζήτηση πιθανόν να προκύψει και η επιλογή του ανθρώπου που θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, αναλόγως και με το ύψος στο οποίο θα τοποθετηθεί ο πήχης των προσδοκιών.

Στην παρούσα φάση, πάντως, δεν είναι λάθος να σημειωθεί πως το πρόσημο από την παρουσία του Αντώνη Ανδρουλάκη στην τεχνική ηγεσία είναι σαφώς θετικό. Ο νεαρός προπονητής ανέλαβε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή τα ηνία, διαδεχόμενος τον Γιώργο Κούτση, καταφέρνοντας αφενός να αλλάξει την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο, αφετέρου να την οδηγήσει σε εκείνα τα αποτελέσματα, με τα οποία αποτράπηκε το... μοιραίο του υποβιβασμού. Σε 12 αγώνες με τον Α. Ανδρουλάκη στον πάγκο, οι κυανόλευκοι είχαν 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες, απολογισμός μάλλον καλός για ομάδα που υποχρεώθηκε να κυνηγάει τη σωτηρία της, παρότι δεν ήταν αυτό το ζητούμενο στην αρχή της σεζόν...

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35