social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεμούδιασμα» και... τεστάρισμα για Πανιώνιο και Εθνικό

«Ξεμούδιασμα» και... τεστάρισμα για Πανιώνιο και Εθνικό

Την ευκαιρία για άλλη μία δυνατή ποδοσφαιρική συνάντηση είχαν σήμερα (26/5) το απόγευμα ο Πανιώνιος και ο Εθνικός, που μετά την «πλούσια» προϊστορία τους στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής «χτίζουν» και... παράδοση φιλικών αναμετρήσεων.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο στάδιο της Ν. Σμύρνης, σε ένα τεστ που παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι και στο οποίο αγωνίστηκαν συνολικά περισσότεροι από σαράντα ποδοσφαιριστές!

Για την ιστορία, οι κυανέρυθροι επικράτησαν με σκορ 3-2, ανατρέποντας στο τελευταίο εικοσάλεπτο το εις βάρος τους 2-0. Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν στο 21' με προσπάθεια του Αντωνίου έπειτα από σέντρα του Μακρυγιάννη (0-1), ενώ στο 28' ο Σάμιος αξιοποίησε κάθετη πάσα του Μακρυγιάννη και με πλασέ έκανε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις πολλές αλλαγές που έγιναν εκατέρωθεν, ο Πανιώνιος είχε περισσότερη διάθεση και ενέργεια, φτάνοντας σε τρία γκολ. Στο 70' ο Κουφουδάκης μείωσε με δυνατό σουτ (1-2), στο 73' ο Γεωργούσης με κοντινό δυνατό σουτ ισοφάρισε και στο 87' ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα από την αριστερή πτέρυγα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Παχατούρας, Λίμα, Ζούλιας, Καλύβας, Καρδάμης, Διονέλλης, Μπρέγκου, Γκίνο, Τσιμπόκας, Γροντής, Μούντριχας

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πριόνας, Μίχος, Παπαδάκης, Γεωργούσης, Κουφουδάκης, Παπαδόπουλος, δύο ποδοσφαιριστές από την Κ18, αλλά και ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Πίνης, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Κατσόγιαννης, Μαλάι, Λαμάι, Σταύρου, Σάμιος, Μακρυγιάννης, Αντωνίου

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Ζαμάνης, Μαλάκης, Μπερνιδάκης, Καλύβας, Ρώιμπας, Κούμπουλα, Δρόσης, Πλουμάτος και ορισμένοι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

(photo: Δημήτρης Βλάχος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35