social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έσωσε» στο 94' τον βαθμό ο Αιολικός (2-2 με Γιούχτα)

«Έσωσε» στο 94' τον βαθμό ο Αιολικός (2-2 με Γιούχτα)

Η μάχη της Μυτιλήνης ανάμεσα στον Αιολικό και τον Γιούχτα ήταν συναρπαστική, αλλά δεν ανέδειξε νικητή.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στα μπαράζ των πρωταθλητών της Γ' Εθνικής, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τους γηπεδούχους να «σώζουν» στο 94' τον βαθμό και τους φιλοξενούμενους να χάνουν μοναδική ευκαιρία να επιστρέψουν στη βάση τους με το «τρίποντο». Αξιοσημείωτο είναι πως ο Αιολικός σημείωσε τα δύο του γκολ με ισάριθμα χτυπήματα πέναλτι, όπως επίσης ότι οι δύο ομάδες εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Το κυανόλευκο «συγκρότημα» πήρε το προβάδισμα στο 9' με τον Πλατέλλα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να αξιοποιεί πέναλτι σε ανατροπή του Ντινιωτάκη από τον Τζανή (1-0). Μάλιστα, στο 17' είχε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όμως ο Χρήστου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ στο σουτ του Ντινιωτάκη. Στο επόμενο λεπτό ο Γιούχτας «άγγιξε» την ισοφάριση σε προσπάθεια του Βρεττού την οποία σταμάτησε ο Μουζάκης, για να έρθει το 1-1 στο 26', όταν ο Ροβίθης σκόραρε με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Βρεττού. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Στη συνέχεια οι πράσινοι πήραν τα ηνία του αγώνα και, μάλιστα, στο 35' ο Ροβίθης αστόχησε για λίγο σε πλασέ από καλή θέση. Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» τον «Ταρλα» στο 53', όταν ο Αζίζι ακολούθησε τη φάση μετά από απόκρουση του Μουζάκη σε σουτ και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, με τους γηπεδούχους να «φωνάζουν» ξανά για οφσάιντ! Οι κυανόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση, στο 77' την πλησίασαν σε προσπάθεια του Μακρή από σέντρα του Πλατέλλα και τελικά την πέτυχαν στο 94', όταν μετά από σέντρα του Ποτουρίδη υποδείχθηκε πέναλτι για χέρι του Κοντογιάννη. Ο Μακρής ήταν ψύχραιμος από τα έντεκα βήματα και ισοφάρισε για το τελικό 2-2. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, πως οι άνθρωποι του Γιούχτα υποστηρίζουν πως δεν υπήρξε καμία παράβαση και, συνεπώς, κακώς δόθηκε το πέναλτι.

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Τραουδάς (Πιερίας)-Τζέλος (Αθηνών)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Αρναούτογλου (76' Μουτίδης), Γκαντσιέρ, Νάστος, Ποτουρίδης, Πλατέλλας, Ντινιωτάκης, Άνθης (58' Δερμιτζάκης), Στεφάνοβιτς, Μακρής, Κανελλόπουλος

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Χρήστου, Γιαλούσης, Ρουσσάκης, Τζανής, Κίσσας, Κοντογιάννης, Ροβίθης, Αζίζι (70' Γκίνι), Ψαρράς (70' Αργκιλέσι), Δωματάς (78' Δασκαλάκης), Βρεττός (86' Στακακης).

(photo: grandsport.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35