social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλυσιακός: Τέλος ο Μπάσσιος από τον Ηλυσιακό

Ηλυσιακός: Τέλος ο Μπάσσιος από τον Ηλυσιακό

Μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Άγγελος Μπάσσιος γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα από το πόστο του γυμναστή.

Αναλυτικά, η αναρτηση του

Με την παρούσα δημοσίευση γνωστοποιώ ότι η συνεργασία με τον σύλλογο Α.Ο Ηλυσιακού έφτασε στο τέλος της. Ένα όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε αρχές Αυγούστου και θα αποτελεί πάντοτε έναν σπουδαίο και ξεχωριστό σταθμό στην μέχρι πρότινος προπονητική μου καριέρα. Μια ανεπανάληπτη χρονιά που θα παραμείνει χαραγμένη στην μνήμη μας για καιρό με υπέροχες στιγμές, μοναδικά συναισθήματα και έντονες συγκινήσεις. Αναμφισβήτητα ,μια άκρως επιτυχημένη σεζόν με πορεία οδηγού , πρωταθλητισμού και φυσικά την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα στην Γ Εθνική όπου ήταν και ο πολυπόθητος στόχος από την πρώτη ημέρα όλων των μελών. Μερικά αξιομνημόνευτα επιτεύγματα της χρονιάς 2022/2023 σε νούμερα :
Ουσιαστικά κατακτήσαμε 3 πρωταθλήματα ( Πρωτάθλημα Α ΕΠΣΑ, Μπαράζ Πρωταθλητριών μάδων ΕΠΣΑ, Μπαράζ ανόδου Γ Εθνικής –ΕΠΟ).
Ο Α.Ο Ηλυσιακός από την 1η εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων έως και την τελευταία(11/6/2023) βρίσκεται στην κορυφή –πρώτη θέση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων-βαθμολογικών πινάκων.
Συνολικός απολογισμός αγώνων : 30 αγωνιστικές/αγώνες εκ των οποίων 25 Νίκες , 4 Ισοπαλίες και μόλις 1 Ήττα που αποτελεί ρεκόρ.
81 γκολ υπέρ και 8 γκολ κατά αναδεικνύοντας ως η ομάδα με την καλύτερη άμυνα.
Είμαι περήφανος και ήταν τιμή και ευχαρίστηση μου που αποτέλεσα κομμάτι αυτής της λαμπρής σελίδας στην ιστορία του συλλόγου Α.Ο Ηλυσιακού. Το πιο όμορφο μέρος της υπέροχης αυτής συνεργασίας όμως είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και αυτό που παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδία μου όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που γνώρισα και απαρτίζουν το ΔΣ του συλλόγου. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες του προπονητικού επιτελείου για την άρτια συνεργασία με επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους πρωταγωνιστές της όλης προσπάθειας ,τους εξαίρετους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία . Είναι άξιοι και δικαίως τους ανήκουν τα εύσημα για την άνοδο καθώς και για την αφοσίωση και την εργατικότητα τους. Πιστεύω πως η ομάδα θα έχει ανάλογη ανοδική πορεία την επόμενη χρονιά ανεβάζοντας τον πήχη πιο ψηλά σε κάθε επίπεδο για την ιστορία της ομάδας. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση που κυριολεκτικά ήταν πάντοτε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και γήπεδο.
Τέλος , κρατάω όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και είμαι ευγνώμων γι αυτή την εποικοδομητική συνεργασία και ονειρική χρονιά. Θα αποτελεί το πιο όμορφο ποδοσφαιρικό μου ταξίδι . Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα και εύχομαι υγεία σε όλους και καλή συνέχεια στην οικογένεια του Ηλυσιακού. Εις το επανιδείν !
Με σεβασμό και εκτίμηση,
Μπάσσιος Άγγελος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35