social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε Κρητικό ο Εθνικός Πειραιά

Έκλεισε Κρητικό ο Εθνικός Πειραιά

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2023, η μετακίνηση του Τάσου Κρητικού από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και την Α΄ Αθήνας, στον ιστορικό Εθνικό Πειραιά, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

πηγή: ipolimas.gr
Μόλις μία (1) σεζόν αγωνίστηκε ο Τάσος Κρητικός με την φανέλα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αλλά ήταν αρκετός χρόνος για να αποδείξει την ποδοσφαιρική του ποιότητα.
Ο 21χρονος Τάσος Κρητικός, που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, έχει γεννηθεί στις 7 Μαϊου του 2002 στην Ρόδο και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του ιστορικού Διαγόρα Ρόδου.
Με τις ακαδημίες του Διαγόρα Ρόδου, έφτασε μέχρι και το ανδρικό τμήμα, όπου συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ της Γ΄ Εθνικής, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος και με την Κ17 των Ροδιτών στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. Την σεζόν 2018-2019 είχε δοθεί δανεικός από τον Διαγόρα στον Ροδιακό, όπου είχε κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔ, σημειώνοντας μάλιστα και 11 γκολ.
Πριν τρία (3) έτη μετακόμισε στην Αττική, καθώς μέσω των πανελληνίων εξετάσεων, είχε πετύχει την εισαγωγή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΠΑΔΑ (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής).
Η πρώτη του ομάδα στην περιφέρεια μας ήταν η Νέα Ιωνία στην Α΄ Αθήνας, όπου την σεζόν 2020-2021 είχε 5 συμμετοχές, ενώ την σεζόν 2021-2022 με τα Μελίσσια στην Α΄ ΕΠΣΑ αγωνίστηκε 14 φορές και σημείωσε ένα (1) γκολ.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2022-2023) με την Αγία Ελεούσα στην Α΄ ΕΠΣΑ, ο ταλαντούχος παίκτης, έκανε ονειρική σεζόν με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία του συλλόγου, και ήταν από τους βασικούς… πυλώνες του προπονητή Νίκου Κουνάδη, παίζοντας και στα 20 ματς (3 γκολ) του πρωταθλήματος.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35