social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βράζουν με Σκέντζο στον Πανναξιακό

Βράζουν με Σκέντζο στον Πανναξιακό

Μέσω δελτίο τύπου ο Πανναξιακός έκανε γνωστά τα αποτελέσματα από το σημερινό -μίνι- Τουρνουά που έγινε στην έδρα του με τις ομάδες των ΑΣ Σαντορίνης 2020 και ΑΕ Μυκόνου.

Παράλληλα, στηλιτεύει τη συμπεριφορά του προπονητή των Μυκονιατών, Ανδρέα Σκέντζου, υπογραμμίζοντας στο κείμενο ότι: δημιούργησε σωρεία προβλημάτων για τη διεξαγωγή του τουρνουά, δηλώνοντας συνεχώς κωλύματα ως προς τις ρες και τον τρόπο διεξαγωγής του, δήλωσε κώλυμα ως προς την κατάσταση του, άριστου κατά κοινή παραδοχή, αγωνιστικού χώρου, καταφέρθηκε με άσεμνους χαρακτηρισμούς εναντίον των μελών του Δ.Σ. του Πανναξιακού, αμφισβητώντας τη σοβαρότητα της διοργάνωσης, με αποκορύφωμα τη φραστική επίθεση με ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς προς την επόπτη της μεταξύ μας αναμέτρησης, κα. Ιουλιανή Ψαρρά. Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. καταδικάζει τις παραπάνω συμπεριφορές και ζητά δημόσια συγγνώμη, ως διοργανωτής, από την κα. Ψαρρά, για το (τουλάχιστον) ατυχές αυτό περιστατικό.

Η ανακοίνωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Νάξου, με τη συμμετοχή του σωματείου μας και των Α.Ε. Μυκόνου και ΑΣ Σαντορίνης 2020. Η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη και στα δύο παιχνίδια που έδωσε (0-0 με τη Μύκονο, 2 με τη Σαντορίνη ) , εν ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε και το έτερο παιχνίδι του μίνι τουρνουά, μεταξύ Μυκόνου και Σαντορίνης. Οι αγώνες διεξήχθησαν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζονται από τη ΓΓΑ, τα οποία τηρήθηκαν ευλαβικά από όλους τους συμμετέχοντες. Μοναδικό μελανό σημείο της φιλικής αυτής διοργάνωσης ήταν η απρεπής συμπεριφορά του προπονητή της Α.Ε. Μυκόνου, κ. Ανδρέα Σκέντζου, ο οποίος δημιούργησε σωρεία προβλημάτων για τη διεξαγωγή του τουρνουά, δηλώνοντας συνεχώς κωλύματα ως προς τις ρες και τον τρόπο διεξαγωγής του, δήλωσε κώλυμα ως προς την κατάσταση του, άριστου κατά κοινή παραδοχή, αγωνιστικού χώρου, καταφέρθηκε με άσεμνους χαρακτηρισμούς εναντίον των μελών του Δ.Σ. του Πανναξιακού, αμφισβητώντας τη σοβαρότητα της διοργάνωσης, με αποκορύφωμα τη φραστική επίθεση με ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς προς την επόπτη της μεταξύ μας αναμέτρησης, κα. Ιουλιανή Ψαρρά. Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. καταδικάζει τις παραπάνω συμπεριφορές και ζητά δημόσια συγγνώμη, ως διοργανωτής, από την κα. Ψαρρά, για το (τουλάχιστον) ατυχές αυτό περιστατικό. Για το Δ.Σ. Το Γραφείο Τύπου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35