social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προσθήκη Χριστογιάννη στον ΑΟΑΝ

Προσθήκη Χριστογιάννη στον ΑΟΑΝ

Σημαντική μεταγραφική ενέργεια πραγματοποιήθηκε στον ΑΟΑΝ με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που έχει συνεχόμενες σεζόν στις εθνικές κατηγορίες και για την οποία είχατε ενημερωθεί από χθες (28/7) σε ρεπορτάζ του Soccerlive.

Υπό τις οδηγίες του Αντώνη Ανδρουλάκη θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ζαχαρίας Χριστογιάννης, μετά από μία περίοδο με τη φανέλα του ΑΟ Υπάτου, στην οποία μέτρησε 26 συμμετοχές και 1 γκολ. Η ενημέρωση των κυανόλευκων για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό αναφέρει:

«Με το μπλε αστέρι ο Ζαχαρίας Χριστογιάννης!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ζαχαρία Χριστογιάννη. Ο γεννημένος στις 09/08/1999 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα, την οποία ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και έχει αγωνιστεί στον Ναυπακτιακό, στον Τηλυκράτη Λευκάδας, στην ΑΕ Μεσολογγίου, στον Ηρόδοτο και τον ΑΟ Υπάτου, στα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής. Τον υποδεχόμαστε στην Κρήτη και τον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε υγεία, προκειμένου να συμβάλει στην καλή πορεία της ομάδας μας!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35