social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καβαλιέρης ο εκλεκτός στην ΑΕ Ερμιονίδας

Καβαλιέρης ο εκλεκτός στην ΑΕ Ερμιονίδας

Βγήκε «λευκός καπνός» στην αναζήτηση προπονητή στην ΑΕ Ερμιονίδας και ο εκλεκτός είναι πρόσωπο που την περσινή σεζόν βρέθηκε αντιμέτωπος της ομάδας της Αργολίδας.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Καβαλιέρη, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου εργάστηκε στο τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου ως άμεσος συνεργάτης του Περικλή Παπαπαναγή. Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή, στην οποία παρατίθεται και το πλήρες βιογραφικό του, αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Καβαλιέρη. Ο καταξιωμένος τεχνικός γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1965 στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και αντιπρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αθήνας. Στο βιογραφικό του έχει σπουδαία καριέρα τόσο ως προπονητής όσο και ως παίκτης. Είναι απόφοιτος ΤΕΙ Πληροφορικής, σπουδάζοντας την εποχή που ήταν ένας εκ των κορυφαίων μέσων του ελληνικού πρωταθλήματος τη δεκαετία του '80.

Ο Μιχάλης Καβαλιέρης έχει εμπειρία από συλλόγους και της μεγάλης κατηγορίας στη χώρα μας. Έχει δουλέψει, επίσης, και με νεαρούς παίκτες, αποτελώντας μέλος αναπτυξιακών ομάδων. Κατά τη διάρκεια της επταετούς παρουσίας του στην ομάδα του Λεβαδειακού ως παίκτης, γνώρισε τον Τάκη Λεμονή, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο σύλλογο της Βοιωτίας. Όταν οι δύο τους βρέθηκαν στην προπονητική, συνυπήρξαν ταυτόχρονα στους πάγκους πολλών ελληνικών ομάδων, όπως ο Ολυμπιακός, η Ξάνθη, ο Πανιώνιος, ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός. Μαζί πήγαν και στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας.

Πριν από δυο χρόνια ο 57χρονος προπονητής ήταν με τον Αριέλ Ιμπαγάσα στην τεχνική ηγεσία της β' ομάδας του Ολυμπιακού, ενώ την περσινή σεζόν βρέθηκε, μαζί με τον Περικλή Παπαπαναγή, στον πάγκο του Πανιωνίου. Ως προπονητής έχει περάσει, ακόμα, από τον Πανερυθραϊκό, την Καλαμάτα, τον Κεραυνό Κερατέας (παίκτης-τεχνικός), τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του ως παίκτης έγινε το καλοκαίρι του 1986, όταν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λεβαδειακό, ομάδα με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α' Εθνική, 'γράφοντας' στη συνέχεια με τους «πράσινους» πολλές συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία έως και το 1991. Σταθμοί στην καριέρα του ως παίκτης αποτέλεσαν και οι ΑΣ Παπάγου, Άτλαντας Κυψέλης, Ατρόμητος Αθηνών, Δόξα Βύρωνα, Παναιγιάλειος, ΓΣ Μαρκό, ΑΕ Χαλανδρίου, Βύζας Μεγάρων και Νέος Αίας Παλλήνης».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35