social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκίνημα με τις... σημαίες στην ΑΕ Ερμιονίδας!

Ξεκίνημα με τις... σημαίες στην ΑΕ Ερμιονίδας!

Μπήκαν με... φόρα στην υλοποίηση του σχεδιασμού οι άνθρωποι της ΑΕ Ερμιονίδας, από τη στιγμή που κατέληξαν στο πρόσωπο του Μιχάλη Καβαλιέρη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Η διοίκηση των κυανοκίτρινων προχώρησε άμεσα στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους Μιχάλη Βιρβίλη, Αργύρη Τζιέρη και Γιώργο Τριμπόνια, που αποτελούν και παίκτες «σημαίες» για την ομάδα. Η αναλυτικότατη ενημέρωση της Ένωσης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της (ermionidafc.gr) αναφέρει:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι τρεις από τις «σημαίες» της παραμένουν στον… ιστό τους, καθώς ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογό μας για ακόμα έναν χρόνο οι κεντρικοί αμυντικοί Μιχάλης Βιρβίλης, Αργύρης Τζιέρης και ο επιθετικός Γιώργος Τριμπόνιας. Οι τρεις έμπεροι παίκτες μας έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας τα χρόνια που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Αργύρης Τζιέρης είναι μέλος της ΑΕ Ερμιονίδας από την αρχή της ιδρύσεως της (2011), με «γεμάτες» χρονιές από τη στιγμή που... χτύπησε την «πόρτα» της ενδεκάδας. Ο 32χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί – από μία χρονιά – και στις ομάδες του Ερμή Κιβερίου και της Κορωνίδας Κοιλάδας.

Ο Μιχάλης Βιρβίλης ανήκει στο δυναμικό της ΑΕ Ερμιονίδας από το 2016. Για πρώτη φορά έπαιξε στον σύλλογό μας την περίοδο 2013-14, όταν και η ομάδα μας πέτυχε την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Ο 30χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί ενδιάμεσα στον Ερμή Κιβερίου και στην Κορωνίδα Κοιλάδας. Πριν γίνει μέλος της οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας, έπαιξε σε Παναρκαδικό, ΑΕΚ Τρίπολης και Ερμή Ερμιόνης.

Ο Γιώργος Τριμπόνιας θα φορέσει για 9η σερί αγωνιστική περίοδο τη φανέλα του συλλόγου μας, έχοντας πριν αγωνιστεί σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας σε Παναργειακό (δυο χρονιές) και Παναρκαδικό. Την προηγούμενη σεζόν (2022-23) ο 31χρονος στράικερ σημείωσε επτά γκολ στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας και θα αγωνίζομαι με τα χρώματα του συγκεκριμένου συλλόγου. Όπως έχω τονίσει, αυτή η ομάδα αποτελεί για μένα την οικογένειά μου. Θα δουλέψουμε σκληρά με τον νέο προπονητή μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο, που θα κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα, με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία», υπογράμμισε ο Γιώργος Τριμπόνιας στο «ermionidafc.gr».

«Η ΑΕ Ερμιονίδας έχει συνδεθεί με την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον σύλλογο. Μας περιμένει δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε σκληρά υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή μας, θα τα δώσουμε όλα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς. Θέλουμε να έχουμε και φέτος ένα δυνατό σύνολο, να είμαστε σαν μια… γροθιά μέσα στο γήπεδο, ενωμένοι προπονητές, παίκτες, διοίκηση και κόσμος», τόνισε ο Αργύρης Τζιέρης.

Ο Μιχάλης Βιρβίλης ανέφερε: «Με γέμισε με χαρά η ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕ Ερμιονίδας. Σ’ αυτόν τον σύλλογο έχω ζήσει ξεχωριστές στιγμές και έχω δεθεί μαζί του. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία, ξέρουμε ότι η διοίκηση θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας.

Το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δυνατό φέτος, θα δουλέψουμε σκληρά με τον νέο μας τεχνικό, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει δυνατό και όμορφο πρόσωπο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Περιμένουμε και αυτή τη σεζόν τον κόσμο κοντά μας. Οι φίλαθλοί μας είναι μεγάλο μέρος της δύναμής μας, θέλουμε και φέτος να τους γεμίσουμε με χαρά».

Η ΑΕ Ερμιονίδας συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει γίνει, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2023-24), με τη συνεργασία της διοίκησης και του προπονητή μας Μιχάλη Καβαλιέρη.

Ευχόμαστε στους Αργύρη Τζιέρη, Μιχάλη Βιρβίλη και Γιώργο Τριμπόνια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία, και επιτυχίες με την ομάδα μας!!!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35