social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήττα για τον Εθνικό στην Κω-Φωνές για τη διαιτησία οι Πειραιώτες

Ήττα για τον Εθνικό στην Κω-Φωνές για τη διαιτησία οι Πειραιώτες

Μεγάλη νικη για τον ΑΟ Πυλίου που επικράτησε του Εθνικού Πειραιά με 2-0 και έδειξε ότι εκμευταλλεύεται στο έπακρο την έδρα του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να αιφνιδιασουν τον Α.Ο Πυλίου όμως δεν έφτασαν στην μεγάλη φάση. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, απείλησαν με μια μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ηλιόπουλου και στο 25’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Ο Γεωργιάδης ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω απ’ το τείχος και στην δεξιά γωνία του Μπαντίκου για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους αφού ο Εθνικός προσπάθησε κυρίως με στημένες μπάλες να απειλήσει την εστία του Τοπουζλή. 

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός μπήκε και πάλι δυνατά για να φτάσει στην ισοφάριση, πίεσε και στο 62’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Παντελίδη να σουτάρει και τους αμυντικούς να απομακρύνουν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Όσο περνούσε ο χρόνος το παιχνίδι είχε μεγαλύτερη ένταση με τους γηπεδούχους να προσπαθούν κυρίως να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Τοπουζλή.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Σάμιου στο 84’ με τον Χρόνη να δίνει φάουλ στα όρια της περιοχής για τους φιλοξενούμενους. Ο Εθνικός έψαχνε την ισοφάριση αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν στο γκολ με τον Ηλιόπουλο στο 90’ να κάνει το 2-0 και να “σφραγίζει” το τρίποντο και τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού να διαμαρτύρονται για φάουλ πάνω στον Μπαντίκο ενώ ο Χρόνης τιμώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ηλιόπουλο για τον πανηγυρισμό με τον κόσμο της ομάδας.

Για την φάση του 90’ διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι στον Χρόνη για φάουλ πάνω στον Μπαντίκο όπως και οι γηπεδούχοι για την τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη στον Ηλιόπουλο την ώρα των πανηγυρισμών. Χωρίς πρόβλημα οι Παύλος και Τσαγανού.

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας (92' Βακράκος), Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μαργαρίτης (46' Κεϊτά), Γεωργιάδης Γ.Σ., Χατζηδημητρίου (61' λ.τ. Γεωργιάδης Γ.Ι.), Χατζηφούντας (92' Παπαγεωργίου), Ηλιόπουλος, Μεντής (72' Δρόσος)

Εθνικός (Θεόφιλος Καλύβας): Μπαντίκος, Νταούλιας, Ζωγραφάκης (79' Κώστας), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου (46' Παντελίδης), Ντάφλας, Κούντου (46' Σάμιος), Διάκος, Μπέλερης (79' Δώδας), Λύγκος, Κακοσίμος (34' λ.τ Θέος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35