social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξανά στην κορυφή ο Πανελευσινιακός, 3-0 τον Αήττητο Σπάτων

Ξανά στην κορυφή ο Πανελευσινιακός, 3-0 τον Αήττητο Σπάτων

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Πανελευσινιακός την αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων και έφτασε στην επικράτηση με το θριαμβευτικό 3-0.

Έτσι, ανέβηκε πάλι στην κορυφή της κατάταξης στον 6ο όμιλο και «συγκατοικεί» εκεί με την Προοδευτική. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Ερρέρα έβαλε μπροστά τους «σταχυοφόρους» με σουτ (1-0), για να ακολουθήσουν δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ. Στο 46ο λεπτό ο Βεζιρτζόγλου ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Αντωνακόπουλος (2-0) και στο 51ο λεπτό ο Αντωνακόπουλος σκόραρε με τον ίδιο τρόπο σε παράβαση για χέρι αμυνομένου.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Κατελανάκης-Καφρίτσας (Αθηνών)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης (84' Καραγιάννης), Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μαρής, Μουσκάι, Αντωνακόπουλος (84' Μακρίδης), Βεζιρτζόγλου (77' Βαγγέλης), Ερρέρα (70' Σεκούμπα), Ξενοπανάγος (77' Λαζαρίδης)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Τότης Φιλακούρης): Μπουρντένης, Ιωαννίδης (46' Πρέντι), Ασλάνι, Γ. Λαμπρίδης, Μιχαηλίδης, Νομικός, Κριστιάν, Παναγόπουλος, Κατσέρης, Δ. Λαμπρίδης (62' Παπανικολάου (75' λ.τρ. Γκρόσιος), Καλογεράς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35