social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καβαλιέρης: Θετικό που υπάρχουν πολλά παιχνίδια και λίγες διακοπές

Καβαλιέρης: Θετικό που υπάρχουν πολλά παιχνίδια και λίγες διακοπές

Τα μανίκια έχουν... σηκώσει εδώ και ημέρες η διοίκηση της ΑΕ Ερμιονίδας και ο Μιχάλης Καβαλιέρης με στόχο η ομάδα μας παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Σήμερα (4/8) έγιναν γνωστοί και οι αντίπαλοι στον 3ο όμιλο, με τον 57χρονο προπονητή να υπογραμμίζει ότι στόχος του συλλόγου είναι να παρουσιαστεί ξανά ανταγωνιστικός, συνεχίζοντας την καλή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες. Ανέφερε, επίσης, ότι όλοι στην ομάδα θα δουλέψουν σκληρά, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι, ενώ μίλησε και για την πρεμιέρα, εκτός έδρας, απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου. Αναλυτικά, υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (ermionidafc.gr):

«Θα αγωνιστούμε σ’ έναν δύσκολο όμιλο, και στα τέσσερα γκρουπ της Γ' Εθνικής κατηγορίας θα λάβουν μέρος δυνατές ομάδες. Στον 3ο όμιλο υπάρχουν σύλλογοι με φιλοδοξίες. Εμείς, από την πλευράς μας, θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε να συγκροτήσουμε ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Θα ξεκινήσουμε μ’ ένα δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου, η οποία πέρυσι πρωταγωνίστησε στον όμιλό της. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα έχει αυτό το ματς, αλλά εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, παίζοντας στη συγκεκριμένη έδρα. Δεν είναι άσχημο να αγωνίζεσαι εκτός στην πρεμιέρα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, με στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Φέτος το πρωτάθλημα, όπως γνωρίζαμε, θα έχει πολλά ματς. Οι 18 ομάδες είναι καλός αριθμός για οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Είναι θετικό να υπάρχουν πολλά παιχνίδια και χωρίς διακοπές. Το θετικό είναι ότι μ’ αυτόν τον τρόπο, όλες οι ομάδες θα έχουν στόχους στον πρώτο γύρο, είτε θέλουν να ανέβουν, είτε επιθυμούν να παραμείνουν. Το μείον είναι ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού, μπορεί να βρεθούν ομάδες που δεν θα έχουν στόχους, και όπως είχαμε δει τα τελευταία χρόνια, αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι σύλλογοι είτε να μην κατεβαίνουν να αγωνιστούν, είτε να χάνουν το ενδιαφέρον τους. Η ΕΠΟ θα πρέπει να είναι προσεκτική και αυστηρή σ’ αυτό τον τομέα, όπως έχει τονιστεί, για να μην παρουσιαστούν τέτοια φαινόμενα, διασφαλίζοντας το αξιόπιστο του πρωταθλήματος.

Το αναφέρω αυτό, διότι ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, κάνουν επενδύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι, με στόχο να παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ακόμα και εάν ένας σύλλογος έχει στόχο την παραμονή, θέλει αξιόλογο ρόστερ, θα δαπανήσει χρήματα για προπονητές, παίκτες»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35