social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζαντζής: Ο Φωστήρας πάνω απ' όλους!

Καζαντζής: Ο Φωστήρας πάνω απ' όλους!

Ο Σταμάτης Καζαντζης έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχίες του Φωστήρα αφού επι των ημερών του η ομάδα πανηγύρισε δυο ανόδους αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας πήρε την απόφαση να βγει μπροστά σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα και να βοηθήσει οικονομικά σε εποχές όπου οι δυσκολίες ειναι τεράστιες.

Έχοντας στόχο την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες της κατηγορίας, ο κ. Καζαντζης και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να βάλουν τη δική τους σφραγίδα προκειμένου ο Φονέας να επιστρέψει. 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Καζαντζή ο οποίος με σχολίασε τα εξής: "Θα πρέπει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Ο Φωστήρας είναι τεράστια ομάδα και φυσικά είναι πάνω από τα πρόσωπα. Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ και πάλι διοικητικά προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα της πόλης καθώς οι δυσκολίες στο νέο πρωτάθλημα θα είναι μεγάλες. Αυτό φάνηκε και από τον καταρτισμό των ομίλων που δείχνει ότι η Γ' Εθνική έχει μεγάλο δείκτη δυσκολίας.

Ολα αυτά δείχνουν ότι θα πρέπει να μείνουμε συσπειρωμένοι από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Οι όποιοι διαξιφισμοί και διαφωνίες θα πρέπει να μπουν στην άκρη για το καλό της ομάδας.

Κόσμος, ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση θα πρέπει να είμαστε ένα για το κοινό σκοπό. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε οι φίλαθλοι μας να επιστρέψουν στις εξέδρες του Σπύρος Γιαλαμπίδης και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση της ομάδας. Καθημερινά δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου η ομάδα να ανέβει επίπεδο. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια. Προτιμάμε να μιλάμε με πράξεις και με αποτελέσματα στο γήπεδο. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35