social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Πετρούπολης: Τεράστια κίνηση με Πήδουλα στο team I Οι συνεργάτες του Παναγόπουλου

Άρης Πετρούπολης: Τεράστια κίνηση με Πήδουλα στο team I Οι συνεργάτες του Παναγόπουλου

Ο Άρης Πετρούπολης ανακοίνωσε το τετραμελές τεχνικό επιτελείο που πλαισιώνει τον προπονητή της ομάδας,Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Ο Άρης που βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας αναμένοντας παράλληλα με ανυπομονησία την έναρξη της σεζόν. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Ο Άρης Πετρούπολης ενημερώνει για την επάνδρωση του τεχνικού επιτελείου υπό τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Οι συνεργάτες του 46χρονου τεχνικού στην δεύτερη σεζόν του Άρη Πετρούπολης Γ Εθνική θα είναι οι εξής

Κωνσταντίνος Παναγόπουλος - Προπονητής

Αλέξης Παλαμάρας – Βοηθός προπονητή
Γιώργος Πήδουλας – Γυμναστής
Ευθύμιος (Μάκης) Σούρας – Προπονητής Τερματοφυλάκων
Γιώργος Καραγιάννης-Φυσιοθεραπευτής

Όσον αφορά το Profile των νέων μας συνεργατών, ο γυμναστης μας κ. Πήδουλας είναι είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με μάστερ στη φυσική κατάσταση ποδοσφαιριστών από το πανεπιστήμιο της Θράκης. Από το 1989 μέχρι και σήμερα είναι καθηγητής φυσικής αγωγής στη Σχολή Ικάρων, ενώ το διάστημα 1996-99 διετέλεσε προπονητής της Εθνικής ομάδας στίβου (μικρές αποστάσεις).

Από το 1999 βρίσκεται στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με θητεία σε Ατρόμητο, Πανελευσινιακό, Λάρισα, Ηλυσιακό, Εθνικό Πειραιώς, Διαγόρα Ρόδου, Εθνικό Αστέρα, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΚ, Ατρόμητο Αθηνών και πολλές άλλες ομάδες.

Ο Γιώργος Πήδουλας είναι επίσης Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας και κατέχει μεταπτυχιακό στην "Πρόληψη Παρέμβαση Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων.

Ο Αλέξης Παλαμάρας επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από απουσία ενός χρόνου αφού είχε διατελέσει στο team του Άρη την περίοδο 2021-2022 πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Ο Ευθύμιος (Μάκης Σούρας) είναι ένας φιλόδοξος και ταλαντούχος προπονητής τερματοφυλάκων με πέρασμα από τον Μικρασιατικό και τον ΓΣ Καισαριανής.

Όσον αφορά τον Γιώργο Καραγιάννη είναι αρκετά χρόνια στην ομάδας, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο κομμάτι της φυσιοθεραπείας.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35