social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Και ο Βασίλης Ντότης στην Επισκοπή

Και ο Βασίλης Ντότης στην Επισκοπή

Την απόκτηση του Βασίλη Νότη ανακοίνωσε η Επισκοπή

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ντότη. Πρόκειται για τον επιτελικό μέσο ο οποίος διακρίνεται για την αντίληψή του, για την εξαιρετική του πάσα αλλά και για τα τελειώματά του.
Ο Βασίλης Ντότης είναι επιτελικός μέσος αλλά μπορεί και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 8 Φεβρουαρίου του 2002 και έχει ύψος 1.75μ.
Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Από το 2020 όμως επιδίωξε να κυνηγήσει την τύχη του αγωνιζόμενος στο εξωτερικό και εν τέλει, αγωνίστηκε στην Μιχάολβτσε στο σλοβάκικο πρωτάθλημα. Στη Μιχάολβτσε παρέμεινε ως και το α’ μισό της περασμένης σεζόν (2022-23) για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη SL2 με τον Ηρόδοτο στο β’ μισό.
Ο ΑΟ Επισκοπής καλωσορίζει τον Βασίλη Ντότη και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες”.

Β. Ντότης: “Χαρούμενος στην Κρήτη, χαρούμενος στην Επισκοπή”
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας εμφανίστηκε μετρημένος αλλά γεμάτος όρεξη για δουλειά. Ο ίδιος τόνισε στο episkopifc.gr: “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σ έναν σύλλογο όπως η Επισκοπή. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά πίσω στην Κρήτη με άλλους στόχους.
Στόχος είναι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε ξανά στη Β’ Εθνική και ‘γω να μπορέσω να δώσω ό,τι έχω για να αναδειχθώ και φυσικά να αναδειχθεί η ομάδα πρώτα και πάνω απ’ όλα.
Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι και να χαμογελάμε στο τέλος της σεζόν”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35