social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαρκό: Ενίσχυση με Αρβανίτη

Μαρκό: Ενίσχυση με Αρβανίτη

Σημαντική ενίσχυση για την Μαρκό που αποδεικνύει μέχρι στιγμής ότι θέλει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Μετά από ενέργειες του προέδρου της ομάδας, κ. Πίκουλα, στους "πράσινους" θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Μανώλης Αρβανίτης.

Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις υποδομές της  ΑΕΚ υπογράφοντας μάλιστα επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ένωση. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην ομάδα Β' των κιτρινόμαυρων όπως και στον Αρη Λεμεσού της Κύπρου, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Η ανακοίνωση

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Αρβανίτη. Ο Μανώλης αγωνίζεται στην θέση του στόπερ. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην ακαδημία της ΑΕΚ όπου έγινε επαγγελματίας με παρουσίες στην πρώτη ομάδα. Δόθηκε δανεικός στον Άρη Λεμεσού και επέστρεψε στην ΑΕΚ Β όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της SL2 κατηγορίας. Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες U16 U17 U19. Του ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία και επιτυχίες


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35