social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγώνας δρόμου και... λίγα λόγια στον Απόλλωνα Σμύρνης

Αγώνας δρόμου και... λίγα λόγια στον Απόλλωνα Σμύρνης

Από την πρώτη στιγμή που προσφέρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Απόλλων να αναλάβουν την ευθύνη της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, γνώριζαν καλά ο Πασχάλης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του τον βαθμό δυσκολίας του εγχειρήματος που θα καλούνταν να υπηρετήσουν.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με τα περιθώρια να είναι ασφυκτικά, θα έπρεπε να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υψηλότατες απαιτήσεις του νέου Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και, μάλιστα, στην επόμενη μέρα μίας σεζόν που τόσο στη διάρκειά της όσο και στην κατάληξή της παρατηρήθηκε διχασμός στις τάξεις των φιλάθλων.

Η εταιρεία P.P. Agency έχει λάβει, πλέον, το χρίσμα να «τρέξει» το ποδοσφαιρικό τμήμα, με στόχο η ομάδα να είναι αφενός έτοιμη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος (10/9), αφετέρου ικανή να αντεπεξέλθει στον φετινό «μαραθώνιο». Μία από τις πρώτες ενέργειες που ολοκληρώθηκαν και γνωστοποιήθηκαν, ήταν βεβαίως η -απρόσμενη- πρόσληψη του Ρόναλντ Γκόμεζ στην τεχνική ηγεσία. Την ίδια ώρα, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταξύ των οποίων και ο Σάββας Μπιτσώρης που έχει αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, επιδίδονται σε πραγματικό αγώνα δρόμου, προκειμένου να ολοκληρώσουν με επιτυχία μία σειρά από επαφές τόσο για τη συγκρότηση του ρόστερ, όσο και για τη διευθέτηση ζητημάτων που άπτονται του αγωνιστικού και θα συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία του τμήματος. Προς το παρόν, πάντως, ενώ βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου, οι επίσημες ενημερώσεις έρχονται με το... σταγονόμετρο, γεγονός που αφήνει μπρος από την επόμενη μέρα της «ελαφράς ταξιαρχίας» ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με το προφίλ της. Σε μία από αυτές τις ελάχιστες ενημερώσεις, έγινε γνωστό πως χθες (13/8) το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία των κυανόλευκων με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35